До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні з квітковими аплікаціями

Весільні сукні з квітковими бутонами — найжіночніший і найромантичніший тренд цієї весни. Класичні квіткові аплікації, делікатна вишивка або великі 3D-мотиви прикрасили десятки білосніжних і молочних вінчальних суконь, в які неможливо не закохатися з першого погляду. Багато дизайнерів декорували плечі або подоли суконь вишуканими флористичними аплікаціями, інші запропонували вбрання, що складається з ніжних бутонів. Vogue.ua зазирнув у колекції брендів та вибрав найкрасивіші весільні сукні з квітами, в яких вам захочеться сказати заповітне "Так!"

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf

Реклама

Розміри квіткових бутонів — це те, з чим дизайнери експериментували цього сезону. У новій колекції Viktor & Rolf можна зустріти гладку білу сукню з шовку, прикрашену об'ємними квітковими аплікаціями в тон вбранню, а у Elie Saab знайти елегантне і романтичне плаття з рукавами, повністю усипаними білими фіалками. Поки одні бренди працювали над новими гіперболізованими формами, інші робили ставку на класичне прочитання квітів. Galia Lahav прикрасили делікатну напівпрозору сукню флористичною вишивкою, а Oscar de la Renta і Monique Lhuillier освідчилися класичним сукням-бюстьє з пишними спідницями, розшитими сотнями найніжніших бутонів.

Elie Saab
Elie Saab

Galia Lahav
Galia Lahav

Oscar de la Renta
Oscar de la Renta

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier

Мінісукня — ще один помітний тренд нового сезону, який сподобається нареченим. А якщо вона ще й розшита квітковими бутонами, то від неї точно не вийде відмовитись. У колекції Christie Nicole ви зустрінете коротку білу сукню з пишними рукавами-ліхтариками, прикрашену білими невагомими квітами. Такий образ ви зможете надіти влітку в парі з балетками або витонченими босоніжками навіть після весільної церемонії, що є практичним рішенням. У 2023 році квіти прикрашають не тільки плечі та подоли суконь, а й ключиці, талію, спину та шию. Шукайте найкращі варіанти в колекціях Ines by Ines Di Santo, Halfpenny London, Oscar de la Renta та Anne Barge.

Christie Nicole
Christie Nicole

Ines by Ines Di Santo
Ines by Ines Di Santo

Halfpenny London
Halfpenny London

Pnina Tornai
Pnina Tornai

Anne Barge
Anne Barge

Oscar de la Renta
Oscar de la Renta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.