До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Досліджуючи Ямайку: нова колекція adidas Originals і Wales Bonner

У сезоні весна-літо 2023 adidasOriginals і WalesBonner продовжують співпрацю. У новій колаборації бренди фокусують увагу на культурі Карибського басейну, зокрема Ямайки.

Реклама

Нова колекція adidasOriginals x WalesBonner переосмислює вінтажні речі спортивного бренду завдяки комбінуванню різних матеріалів і свіжій палітрі кольорів. Надихаючись винятковим ландшафтом і навколишнім середовищем Ямайки, британська дизайнерка створила нейлоновий спортивний костюм світло-сірого кольору, сріблястий анорак з шортами в тон, а також куртку Harrington і штанний комплект. Окрім того, до колекції увійшли комплект із махровим рушником і шортами, трикотажний топ з геометричним візерунком, в’язаний светр-жилет, нейтральний светр зі спортивними штанами та дві яскраві бавовняні футболки з короткими рукавами.

Уельс Боннер також переосмислила дві кличних пари взуття adidas. Залишаючись вірною гіперболізованим деталям і несподіваним штрихам, дизайнерка представила культові WBSamba у двох різних варіантах: один у нейтральній колірній палітрі з нубуковим верхом і шкіряними смужками, інший комплектується сріблястим шкіряним верхом і в’язаними смугами. Крім того, британська дизайнерка представила WBSL72Knit із в’язаним верхом й у двох різних варіантах, які віддають шану ямайській культурі.

Рекламна кампанія колекції оживляє притаманний Ямайці містицизм – перетинаючи країну лісу та води, для розповіді, багатої експресією та стилем. Кампанія поєднує традиційне з фантастичним й підкреслює перетин одягу та культурного надбання місцевості. А зв’язки між ландшафтами, природою та людьми створюють збудливе відчуття свободи, спільноти та єдності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.