До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Fendi представив колекцію, присвячену баскетболу

Італійський модний Дім Fendi представив нову капсулу Fendi Active: Basketball Capsule — лімітовану чоловічу колекцію спортивного одягу, присвячену баскетболу. Вона була представлена в межах літньої колекції 2023 року.

Реклама

До колекції увійшли баскетбольні футболки, майки, шорти, спортивний костюм та університетська куртка-бомбер з легкої тканини з контрастною чорною окантовкою, що нагадує контури баскетбольного м'яча, та логотипом FF у тон на рукавах та з боків. У капсулі загалом переважає чорно-сіра палітра.

Логотипи Fendi Roma і FF з'являються і в інших речах колекції. Логотип було переосмислено у спортивній естетиці — його зробили схожим на написи на формі університетської збірної.

Крім одягу, Fendi випустив кросівки Match. Вони доступні у двох варіантах — у класичному чорно-кремовому кольорі та ексклюзивній версії total white, прикрашеній кристалами. Також до колекції увійшли тенісні шкарпетки, комплект з напульсників та пов'язки на голову, дармовис у вигляді чорної бейсболки та баскетбольного мінім'яча.

Утім, Fendi не обмежився дармовисом і випустив справжній м'яч у співпраці зі Spalding, компанією з виробництва спортивних м'ячів — цей спортивний аксесуар йде в комплекті з чохлом. Завершує капсулу прозоре баскетбольне кільце, прикрашене чорними металевими ланцюжками O'Lock.

Ціни на продукцію Basketball Capsule варіюються від 120 доларів за шкарпетки до 1790 доларів за кросівки, а вартість баскетбольного кільця становитиме 10 000 доларів. Капсула надійде у продаж 1 червня, а для її презентації в універмазі Saks Fifth Avenue буде тимчасово встановлений баскетбольний майданчик Fendi у мініформаті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.