Довгий светр — наймодніша інвестиція в сезонний гардероб цієї осені

Осінь розпочалася, а це значить, що полички у шафі поволі наповнюються давно знайомими і щойно купленими кардиганами. В'язані та трикотажні речі завжди були й будуть найпотрібнішими у прохолодні сезони, а цієї осені буде популярною одна з варіацій цього одягу — довгий светр. Носитимемо ми його зі спідницями, штанами та прозорим низом.

The Garment весна-літо 2025. Photo: Launchmetrics

Тиждень моди в Копенгагені відкрив нам очі на білу спідницю. Поєднання довжини максі з довгим светром має магічний ефект, створюючи вишуканий образ з повсякденного одягу. Скандинавські модниці переконані, що цієї осені варто поповнити колекцію светрів однотонною моделлю щільної в'язки — найліпше бежевого, чорного чи пильно-рожевого відтінків.

Getty Images

Getty Images

Також на першу половину осені, від якої ми ще очікуємо як мінімум тиждень бабиного літа, варто мати прозорі речі. "Гола" спідниця у поєднанні з контрастним светром або светром в тон складають гарний дует. Щоб завершити образ, доповніть стилізацію масивними аксесуарами, на кшталт прикрас або протисонцевих окулярів, та яскравою сумкою.

Getty Images

Getty Images

Щоби зробити светр акцентним елементом образу, знову можна згадати про "голий" тренд, поєднавши довгий верх із мініспідницею або короткими шортами. Натомість у прохолодніші дні вдягніть під светр чорні легінси або штани палаццо нейтрального відтінку. Ідеальним взуттям стануть лофери у поєднанні зі шкарпетками.

Getty Images

Getty Images

А якщо ви тільки почали замислюватися про те, як носити бретонку, то варіант стилізації светра в смужку з денімовою максіспідницею та балетками балерини є по-справжньому вишуканим та зручним для насиченого дня в місті. Заміною спідниці можуть бути прямі або широкі джинси чи класичні штани.

Getty Images

Приклади довгих светрів на осінь 2024 дивіться у галереї:

Chinti & Parker
Acne Studios
JNBY
Max Mara
Stine Goya
P.A.R.O.S.H.
The Row

Популярне на VOGUE