Корсет: 5 повсякденних образів, які захочеться повторити

Повноцінний елемент гардероба, корсет може доповнити образ або стати його основою. Сучасна мода популяризує корсети як річ, яка закцентує талію, але не спричинить тілесні муки та задуху, як ми звикли бачити у кіно. Нині цей елемент гардероба можна використовувати для підкреслення жіночності, для наголошення на сексуальності й для модних експериментів з наче незвичними для корсета стилями. Vogue.ua пропонує розглянути 5 образів з корсетом, які хочеться носити у повсякденному житті.

Getty Images

Корсет + мідіспідниця

Навіяне естетикою бохо та cottagecore поєднання, яке полягає у легкості, жіночності та контакті з природою, буде доречним і на прогулянці лісом, і на червоній доріжці. Нам подобається поєднання мереживної мідіспідниці з контрастним корсетом поверх сорочки та ковбойками. Ще варіант: мереживна мідісукня з пишними рукавами, корсет та плетені босоніжки.

Getty Images

Корсет + штани карго

Штани карго є справжнім гітом цього року, тому варто спробувати якомога більше стилізацій. До подібної моделі штанів варто обрати корсет з акцентними елементами, які будуть поєднуватися з кольором штанів. Краще надати перевагу осучасненому варіанту корсета без романтичних принтів та атласних стрічок. Кросівки стануть ідеальним доповненням образу.

Getty Images

Корсет + тренч

Восени спробуйте поєднати тренч із корсетом. Впевнені, ніжність та зібраність такого образу не залишать вас байдужими. З трендом на вкорочені тренчі, які будуть популярними восени 2024, очікуємо на безліч цікавих стилізацій.

Getty Images

Корсет + бермуди

Думали, не можна просто так взяти та не об'єднати найпопулярніші шорти сезону із корсетом? Як бачите, таке поєднання має свіжий та стильний вигляд. Тому сміливо збирайте образ із класичного ніжного корсета та джинсових бермудів. Доповніть їх кросівками та ретроокулярами.

Launchmetrics

Denim total look + корсет

Деніму не буває багато. Особливо коли ви створюєте багатошаровий образ та доповнюєте його балетками.

Getty Images

Популярне на VOGUE