Чорні джинси: 4 сучасні та стильні способи носити темні джинси цієї осені

Що таке чорні джинси? Це усім знайомий елемент гардероба, який з популярністю бежевих та синіх джинсів матиме вигляд нового тренду у ваших образах цього сезону. Пропонуємо 4 способи стилізації чорних джинсів цієї осені, аби вивести ваш стиль на новий рівень.

Launchmetrics

З трикотажним кроп-топом

Прохолодний сезон означає не повну відмову від літнього одягу, а зміну його формату. Якщо вам до смаку кроп-топи, восени обирайте до чорних джинсів вкорочені кардигани та кроп-топи з довгими рукавами. Вдягніть чорні джинси з високою талією, щоб додатково підкреслити силует. Доповнити такий образ варто чоботами на стійких підборах та пальтом чи жакетом – адже жовтневі вечори вже нагадують про наближення Різдва.

Getty Images

Getty Images

З яскравим светром

Коли чорні джинси є простим способом використати в образі завжди актуальний колір, яскравий светр є влучним вибором, аби привернути до себе увагу. Серед актуальних светрів сезону достатньо кольорових варіантів, а поєднавши джинси з довгим светром ви отримаєте автентичний та затишний образ.

Launchmetrics

З в'язаною гачком сумкою та балетками

Цієї осені радимо відмовитися від стереотипів й не ховати свої в'язані гачком сумки до літа. Світла в'язана сумка суттєво полегшить образ з чорними джинсами. Взуйте балетки, аби ваша стилізація мала елегантний вигляд. І, звісно, будьте відкритими до нетипових поєднань – як бачимо, навіть з об'ємною дублянкою цей набір речей дивиться гармонійно.

Getty Images

З прозорою блузою

Ще один тренд, якому не потрібні осінньо-зимові канікули. Серед найкрасивіших прозорих речей сезону – блузи та сорочки. Обов'язково спробуйте поєднання з прямими чорними джинсами та чоботами на підборах. Вважаємо, це оптимальний вибір для появи на урочистому заході, коли хочеться мати гарний вигляд та не витрачати на підготовку забагато сил та часу.

Launchmetrics

Популярне на VOGUE