КУПИТИ КВИТКИ

13 трендових светрів, без яких не обійтись цієї осені

Шанувальники светрів, настав час радіти! Цього сезону вибір теплих в'язаних речей справді вражає. Сезон осінь-зима 2024 — це тріумф трикотажу, який стався завдяки таким брендам, як Victoria Beckham, Fendi та Rabanne. Светри всіх форм і розмірів стали основою осінніх подіумних образів: від об'ємних в'язок із косами до візерункових кардиганів і розкішних кашемірових гольфів. Та не думайте, що прості силуети можуть бути нудними. Яскраві кольори та нестандартні деталі зроблять ваші осінні ансамблі справді виразними.

Реклама.

Один з найпомітніших трендів сезону — светри з візерунком аргайл. Цей класичний узор знову на піку популярності завдяки таким брендам, як Christian Dior, Anna Sui та Acne Studios. Крім того, кольори цього сезону також тішать різноманіттям. Наприклад, хакі — ідеальний вибір для створення монохромних образів. Цей актуальний відтінок чудово доповнює будь-який гардероб. Спробуйте поєднати ребристий светр хакі з широкими джинсами в тон — і отримаєте бездоганний образ на щодень.

Для тих, хто не женеться за трендами, класичний варіант — завжди безпрограшний. Сірий, темно-синій або чорний кашеміровий чи вовняний светр із круглим вирізом — абсолютний маст-хев для усіх. Якщо вам до душі вільний крій, варто придивитися до моделей у чоловічому відділі — це ідеальний варіант для тих, хто любить трохи об'ємніші речі. Яскраві светри — також чудовий спосіб урізноманітнити свій осінньо-зимовий гардероб. Червоний або соковитий зелений светр легко поєднується з базовими джинсами чи штанами й додає вашому образу свіжості.

Светри стали найголовнішою модною річчю сезону. Затишні кардигани, об'ємні светри з круглим вирізом чи яскраві моделі з візерунками — кожен може знайти те, що личить саме йому. Вибирайте модель, експериментуйте з поєднаннями та створюйте осінні образи, що даруватимуть вам комфорт і впевненість у собі. Нижче кілька ідей, які светри варто обрати восени 2024 року.

Класичні нейтральні светри

Сірий, чорний чи темно-синій — універсальні варіанти, доречні для будь-якої ситуації.

UNIQLO
UNIQLO

MARKS &
MARKS &

BEGG X CO
BEGG X CO

SUNSPEL
SUNSPEL

Яскраві кольори

Від червоного до зеленого — такі светри додають енергії та роблять будь-який образ помітним.

&
&

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI

COS
COS

Светри з родзинкою

Цікаві деталі, вишивка або незвичайний крій допоможуть виглядати оригінально.

MOLLY GODDARD
MOLLY GODDARD

ARKET
ARKET

LEMAIRE
LEMAIRE

Светри з візерунками

Додайте динаміки своєму образу за допомогою геометричних чи флористичних принтів.

BODE
BODE

AMI
AMI

Вінтажний светр
Вінтажний светр

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.