До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорний блейзер — головний елемент гардероба цього сезону

Якщо в наших шафах і є одяг, який ми можемо носити сезон за сезоном, то це точно чорний блейзер. А якщо він ще й крою оверсайз, то служитиме нескінченно. Щоб створити і формальні, і більш розслаблені образи, ми завжди звертаємося до чорного жакета. Тож цей предмет — справжня позачасова класика і неодмінно має зʼявитися у вашому весняно-літньому гардеробі.

Реклама

Крій оверсайз підвищує універсальність блейзера, оскільки експоненційно збільшує кількість образів із ним: від демісезонних, у яких обʼємний чорний жакет виконує головну роль, до більш теплих, зі світшотом або джемпером, де жакет стає верхнім одягом. Крім того, розмір, підібраний не ідеально за фігурою, також збільшує термін служби блейзера, бо попри зміни в тілі з роками він все одно пасуватиме ідеально.

Блейзер — це основа капсульного гардероба, який прослужить вам усе життя. Таким чином, він відповідає принципам сталого розвитку, які є такими важливими сьогодні. Купувати якісне і найкраще — завжди виграшна стратегія.

Акцентна лінія плечей та чорний колір — прикмети цього сезону. Великі дизайнери та ікони стилю, як-от Стелла Маккартні, додали жакет оверсайз до своїх колекцій. У лінійку весна-літо 2023 британка включила великий чорний блейзер у поєднанні з асиметричними штанами та білою сорочкою. Вона також додала пару сітчастих босоніжок, які допомагають створити ідеальний вечірній образ.

Stella McCartney, весна-літо 2023
Stella McCartney, весна-літо 2023

Для більш неформальних виходів чорний блейзер можна поєднувати зі спортивним костюмом або джинсами та білою футболкою, а також з яскравими аксесуарами: від металевих черевиків або лоферів до кросівок або босоніжок, які трансформують образ для вечірніх заходів. Чи можемо ми стверджувати, що великий чорний блейзер є найбільш універсальною річчю сезону? Без сумніву.

Текст: Teresa Romero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.