До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші атласні костюми в колекціях весна-літо 2023

Атласні костюми — звісно ж, не новинка модної індустрії. Утім, щосезону дизайнери представляють нові комплекти, які обожнюють прихильниці мінімалізму. Простий крій, відсутність декоративних деталей та головний фокус на красу самої тканини — цієї весни модні бренди знову возвеличують драматичний матеріал, який за правильної подачі може бути голоснішим за трендові принти. Vogue.ua зібрав найгарніші атласні костюми в колекціях весна-літо 2023.

Ports 1961
Ports 1961

Реклама

Jil Sander
Jil Sander

Чорно-біла класика зʼявилася у весняно-літніх лінійках Jil Sander та Ports 1961. Обʼємні жакети та штани-палаццо стали основою колекцій, а доповнюють їх мінімалістичні сумки й туфлі з гострим мисом, підкреслюючи ошатність вбрання. Окрім цього, радимо звернути увагу на костюми пастельної гами, яка актуальна щовесни, – за таким варіантом варто звернутися до колекції Paul&Joe.

Fendi
Fendi

Barbara Bui
Barbara Bui

До того ж для прихильниць сатину дизайнери пропонують у новому сезоні соковиті кольори й небанальні форми. Так, у Barbara Bui можна знайти костюм з укороченими штанами яскравого малинового кольору, що якнайкраще пасуватиме для розслабленого, та все ж таки святкового образу. Український бренд BOBKOVA також зробив ставку на барвистість: атласний костюм насиченого зеленого відтінку був представлений під час Тижня моди в Берліні.

Paul&Joe
Paul&Joe

BOBKOVA
BOBKOVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.