До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як стильно поєднувати спідницю та кросівки цієї весни

Головними героями весняного вбрання стають спідниці в поєднанні з кросівками. Цей дует швидко проник до вуличного стилю з великих модних подіумів. Ще 2012 року Карл Лагерферльд показав колекцію Chanel Cruise 2013 (колекцію, яка представляла особливість, яку ніколи раніше не бачили), де всі моделі носили кросівки замість будь-якого іншого взуття. Того ж року Кароліна де Монако відвідала Baile de la Rosa, одягнувши взуття того самого бренду. Все вказувало на те, що це взуття з’явилося, щоб зламати стереотипи про спорт і певну пошарпаність, які їм приписували досі. Vogue.ua пропонує надихнутися образами модниць, аби створити найстильніше вбрання зі спідниці та кросівок.

Шотландська карта та яскраві кросівки

Принт шотландського походження, який є ідентифікаційним елементом панків 1970-х, знову з’являється у наших шафах. Спідниця міді з таким візерунком у поєднанні з кольоровими кросівками в тон із принтом — безпомилкова ідея для створення повсякденного образу.

Реклама

Джинсова спідниця та кеди з тваринним принтом

Цього сезону тренд деніму закріплюється, і ця тканина стає центром уваги в багатьох образах. Джинсові спідниці винайшли заново у будь-яких версіях: довгі й короткі, з високою та низькою талією, асиметричні та з рюшами. З яким взуттям їх носити? З кросівками з тваринним принтом.

Психоделічний принт і високі кросівки

Кольори та принти стали головними героями одягу цього сезону. Психоделія постає у вигляді тваринних принтів, геометричних фігур, неонових кольорів і неймовірних сумішей. Коротка спідниця з оригінальним візерунком в ансамблі з топом та високими кросівками створить дуже авангардний образ.

Відповідно до tenniscore

Світ спортивного відпочинку захопив наш одяг і забезпечив необхідний комфорт, якого ми потребували. Спочатку легінси, а тепер і спортивні спідниці. Комплекти в тон або зримовані зі світшотом чи жакетом, спортивні спідниці, характерні для тенісного корту, підживлюють тренд і переходять прямо у вуличний стиль. З білими високими носками кросівки додадуть образу ще одну нотку стилю.

У стилі Y2K

Такі бренди, як-от Diesel або Blumarine, схвалили повторну появу типового для 2000-х років одягу, зокрема спідниць середньої довжини із заниженою посадкою в поєднанні з укороченими топами, що залишають відкритим живіт. Кросівки стануть основним елементом, який підкреслить цей образ.

У стилі преппі

Стиль преппі є одним із улюблених трендів молодого покоління. Ця тенденція закріпилася та стала ще одним варіантом поєднання спідниць із кросівками. Крім того, не забудьте додати улюблений бомбер.

З плісированою спідницею

Поєднання спідниці з кросівками може також являти собою стримане вбрання, яке допоможе створити офісний образ. Крім того, у прохолодні дні радимо додати до вашого стильного ансамблю ще й легінси.

Зі спідницею карго

Універсальні спідниці карго залишаються потужним вибором на щодень. Белла Гадід та Емілі Ратаковські неодноразово були помічені у цьому одязі, який поєднували з кросівками різних кольорів: від білого до коричневого.

Що більше кольору, то краще

Моделі кросівок переповнені яскравими кольорами: від зеленого лайма до пастельних тонів. Комфорт кросівок переважає над усім, і робить це в найстильнішому вигляді — у супроводі барвистих спідниць.

Класика

І нарешті, якщо ви досі не наважуєтеся зробити рішучий крок, пропонуємо ще одну більш традиційну ідею поєднання спідниці та кросівок — грати з різноманітністю стилів. Класичному й елегантному поєднанню спідниці та піджака можна надати більш невимушений відтінок, додавши класичні кросівки.

Текст: TeresaRomero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.