До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші комбінезони сезону весна-літо 2023

Комбінезон — один з найпрактичніших елементів гардероба, за допомогою якого можна легко та швидко створити цілісний образ. Цього сезону дизайнери роблять ставку на мінімум декоративних деталей, віддаючи перевагу різноманітності матеріалів та фасонів. Vogue.ua зібрав найкрасивіші комбінезони в колекціях весна-літо 2023.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Реклама

Couregges
Couregges

Моделі з щільної костюмної тканини зʼявилися у весняно-літніх лінійках Courrègesта Alexander McQueen. Такі комбінезони можуть стати справжніми помічниками у складанні капсули для офісного дрескоду. Гострі плечі та фігурні вирізи або розслабленіший силует та подовжені штанини — вибір за вами, а найкращими союзниками будуть туфлі-човники з гострим мисом.

Balmain
Balmain

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Також на модних подіумах були помічені комбінезони з різноманітними принтами. Так, Carolina Herrera зробили ставку на позачасовий та надактуальний у весняно-літній період флористичний візерунок, а Balmain, надихнувшись епохою Відродження, – на принти, що відсилають до класичних полотен художників тих часів. У Max Mara та Hermès комбінезони пофарбувалися у землисті відтінки, а головними зірками стали тканини – легкий льон і шифон, що струмує та повторює рухи тіла.

Max Mara
Max Mara

Hermes
Hermes

Звісно, не обійшлося і без яскравих кольорів та помітного крою. За ніжно-рожевим комбінезоном, який бренд доповнив корсетними деталями, радимо звернутися до Stella McCartney. Білосніжно-білий зʼявився у колекції Ottolinger: дизайнери Кріста Бьош і Козіма Гадієнт прикрасили свою модель торочками зі шкіри та атласу. Римувати такий комбінезон бренд радить з барвистими аксесуарами, як-от жовті протисонцеві окуляри та взуття того самого кольору.

Stella McCartney
Stella McCartney

Ottolinger
Ottolinger

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.