До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

6 найстильніших топів-галтерів цього сезону

Цього року топи-галтери знову стали фаворитами. Наприкінці 1990-х їх використовували в офіційних і повсякденних образах, а от останніми роками пропонують здебільшого їхні варіанти з атласних або прозорих тканин. Тенденції поточного сезону показують, що ретроодяг набув популярності завдяки ностальгії і, звичайно, своєму гарному вигляду. Vogue.ua зібрав 6 топів-галтерів, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Топ-галтер з коротким вирізом і широкі джинси

We11done
We11done

Реклама

We11done, південнокорейський бренд, завжди вирізнявся своєю здатністю гратися з класичними вирізами. У поєднанні з мішкуватими джинсами сірого кольору з високою посадкою топ-галтер випромінює стриманість і функціональність. Альтернатива для тих, хто шукає найкраще з обох світів: стиль і комфорт.

Топ-галтер і штани карго

LoveShackFancy
LoveShackFancy

Незважаючи на повсякденний характер штанів карго, в новому сезоні їх часто поєднують із дуже романтичними блузами. У своїй весняно-літній колекції LoveShackFancy додали до штанів карго рожевий топ-галтер з рюшами. Якщо ви хочете відтворити таке вбрання, радимо звернути увагу на такі деталі, як бавовняний пояс і легкий светр, який підкреслює романтичний образ.

Топ-галтер зі спідницею поверх штанів

Rokh
Rokh

Спідниця поверх штанів — одне з найпопулярніших поєднань останнього року. Rokh пропонують носити це комбо в black total look з топом-галтером із золотим ланцюжком. Щоб доповнити образ, додайте класичний тренч і сумку slouchy, іще один із тих ретроаксесуарів, які мають усі шанси стати головним трендом 2024 року.

Топ-галтер і розкльошена мідіспідниця

Мідіспідниці завойовують популярність, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто тяжіє до плавних силуетів, які можна носити з туфлями Мері Джейн або черевиками на високих підборах, якщо необхідно. Щоб поєднати таку спідницю із топом-галетром, модниці радять обрати улюблений принт: анімалістичний, смужки чи polka-dot.

Топ-галтер і широкі штани

Один зі способів врівноважити широкі штани, щоб витримати пропорції, — це приталена блуза. І хоча короткі топи та блузи в білизняному стилі роблять свою справу, цього сезону streetstyle-зірки ставлять на топи-галтери через їхній чуттєвий, але елегантний характер. Такі топи ідеально поєднуються з цим типом штанів.

Топ-галтер, асиметрична спідниця та взуття на платформі

Топ-галтер з бантами і рюшами є чудовим доповненням до елегантного вбрання. І хоча це правда, що класичні туфлі-човники були б розумним вибором, наряд вимагає чогось більш ефектного, як-от туфлі на платформі.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.