До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як стильно одягнутися під час спеки: 14 ідей від знаменитостей

Спека продовжується, тож іноді ми можемо відчувати себе обмеженими у підборі правильного гардероба. Найвпливовіші модниці сучасності мають безліч порад щодо стилю, які допоможуть мати стильний вигляд. Кендалл Дженнер обирає підхід "без штанів", поєднуючи елегантний оверсайз-блейзер і бейсболку з ледь помітними шортами для грайливого, але витонченого образу, а Емілі Ратаковскі робить ставку на ефектні смугасті штани. Vogue.ua зібрав 14 зіркових образів, готових до спеки, які обожнюють it-girls нової ери.

"Неправильна" спідниця

Реклама

Раніше цього тижня Зендая обрала "неправильну" спідницю для свого виходу під час Олімпіади в Парижі. Вона носила базовий топ, сумку Diane від Louis Vuitton, балетки Мері Джейн від The ​​Row і асиметричну спідницю. Такий силует тепер стає найактуальнішим, оскільки він був оновлений в останніх колекціях Miu Miu, 16Arlington, Gucci та Saint Laurent. Секрет у тому, щоб все було просто, а спідниця говорила за весь образ.

Сукня в стилі бохо

Британська акторка Дейзі Едгар-Джонс зʼявилася у максісукні Chloé з воланами та високих чоботах. "Це багато в чому стосується інтуїтивно зрозумілого способу одягатися, — прокоментувала дизайнерка Чемена Камалі. — Я думаю, що тут є ця туга за незавершеністю, свободою, м’якістю та рухом".

Менше значить більше

Урок стилю від Анок Яй полягає в тому, що менше іноді означає більше. Модель обрала мініспідницю Guizio, пояс від All Saints, сумку Jolana та босоніжки на високій платформі.

Романтичний комплект

Легкий комплект з двох предметів — топу без рукавів і низу довжини міні з повітряних тканин — це ефектний спосіб витримати спеку. Дженні Кім із Blackpink продемонструвала це під час туру гурту по Японії, одягнувши стильний цілковито білий комплект від нью-йоркського лейблу Area.

"Без штанів"

Коли на вулиці ви відчуваєте, що танете, просто залиште штани вдома або принаймні виберіть найкоротші шорти. Кендалл Дженнер опанувала тренд no pants, адже впевнена, що великий блейзер збереже баланс. Додайте бейсболку, і стильний образ готовий.

"Гола" сукня

У 2022 році "голі" сукні були на піку популярності. Цього року прозорі дизайни також домінують — і ця тенденція є інклюзивною. Зіркою, яка очолює цей образ, є Ріанна, яка не боїться носити сміливі ансамблі навіть під час вагітності.

Джорти

Цього літа it-girls одержимі джинсовими шортами — вони ж джорти. Одні з найпопулярніших варіанти — це моделі А-силуету або улюблені багатьма бермуди. Ключ до створення такого образу — поєднання мішкуватих шортів з вузьким верхом, як-от топом без бретельок, як у Гейлі Бібер.

Сукня-бандо

Щоб побороти спеку, варто вибрати сукню-бандо, яка підкреслить декольте. Вибирайте плаття з м’якого трикотажу або лайкри, що гарантують сексуальність і повітропроникність. Черпайте натхнення у Паломи Ельсессер і робіть вибір на користь яскравих барвистих моделей.

Літній чорний

Забудьте про те, що влітку чорний колір заборонений. Щоб зберегти прохолоду, вибирайте легкі матеріали, як-от шовк і льон, у плавних силуетах, бажано з вирізами. Візьміть приклад із Джіджі Гадід та виберіть топ із відкритими плечима. Одягніть чорні туфлі з гострим носком, щоб додати вбранню додатковий шарм.

Джинси + ошатний топ

Джинси та ошатний топ пасують для більшості заходів, але обидва предмети слід вибирати обережно. Наслідуйте приклад Альви Клер, яка без зусиль поєднує свої сині джинси вільного крою з вишуканим топом Grete Henriette, прикрашеним бісером. Уся справа в контрасті.

Біла сукня

Білий — оптимальний колір у спеку. Біла бавовняна сукня Alaïa, яку обрала Кайлі Дженнер, дозволила їй почуватись комфортно в Парижі.

Яскраві штани

Літо — ідеальний час для пари ефектних штанів. Незалежно від того, чи зробите ви ставку на незвичний крій та принти в стилі ретро, чи яскраві кольори та текстури, як у Емілі Ратаковскі, штани гарантовано піднімуть настрій.

Маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня — спадкоємиця культового дизайну Коко Шанель 1920-х років. Навіть сьогодні дівчата, як-от Лілі-Роуз Депп, усе ще віддають перевагу класичним стилям бренду. Це може здатися неочевидним вибором, але коротка кокетлива версія працюватиме якнайкраще в будь-якому сценарії.

Штани карго

Штани карго були зіркою жіночих гардеробів у 1990-х та "нульових". Сьогодні ностальгічний стиль повертається, а силует цих штанів стає ще ширшим. Айріс Лоу любить невибагливі комбінації: нещодавно вона поєднала зелені карго з кардиганом такого ж відтінку.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.