До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 пар осінніх чобіт, які варто поєднувати із сукнями вже зараз

Наприкінці серпня саме час налаштовуватися на зміну сезонів й почати інтегрувати осінні елементи одягу у свої щоденні образи. Ми розуміємо, що складно відпустити літо та улюблені босоніжки, однак тільки згадайте, який вишуканий вигляд має довга сукня із високими чоботами... і у вас не залишиться аргументів. Далі розглядаємо 5 найстильніших пар чоботів, які варто стилізувати із сукнями просто зараз.

Photo: Launchmetrics
Photo: Launchmetrics

Реклама

Байкерські чоботи

Основний тренд серед чоботів осені 2024 — байкерські черевики на плоскій підошві з пряжками та ремінцями. Вони ідеально підкреслять вишукану мідісукню з квітковим принтом, а також стануть гарним доповненням чорної сукні з готичним мереживом.

Acne Studios
Acne Studios

Free People
Free People

Massimo Dutti
Massimo Dutti

Reformation
Reformation

Чоботи до коліна або ботфорти

Високі чоботи на підборах є класикою прохолодного сезону. Їх легше поєднувати з сукнями та спідницями, ніж зі штанами, і це робить сміливі ботфорти гарним варіантом для створення образу з легкою сукнею.

Mango
Mango

Chloé
Chloé

Sacai
Sacai

Arket
Arket

Масивні ботильйони

Масивні ботильйони були улюбленим взуттям знаменитостей декілька минулих сезонів поспіль, і цього року це залишиться незмінним. Чорні черевики на блискавці від The Row залишаються вдалим варіантом для інвестиції. Найкраще з такими ботильйонами поєднуються міні- та мідісукні у стилі babydoll.

Weekday
Weekday

Kurt Geiger
Kurt Geiger

Molly Goddard
Molly Goddard

The Row
The Row

Чоботи для верхової їзди

Тренди осіннього взуття 2024 року мають спільну рису — більшість наймодніших пар чоботів натхнені природою та вуличними активностями. Наприклад, гумовці чи вишуканіша пара високих чоботів для верхової їзди. Поєднуйте їх із сукнею-футболкою або мінісукнею-сорочкою.

Cos
Cos

Jil Sander
Jil Sander

Arket
Arket

Massimo Dutti
Massimo Dutti

Ковбойки

Знаменитості, зокрема Дуа Ліпа, Сієнна Міллер та Емілі Ратаковскі, вже декілька років є прихильницями ковбойок. Сієнна Міллер, наприклад, минулого літа поєднала ковбойки з шортами, довівши, що чоботи можна (і треба) взувати навіть у 30-градусну спеку. А ще це універсальне взуття пасуватиме до будь-якої сукні — тому саме час переглянути наймодніші сукні сезону осінь-зима 2024/2025.

Jigsaw
Jigsaw

Ganni
Ganni

Ghost
Ghost

Free People
Free People

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.