До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші квіткові сукні цієї весни

Нинішній сезон є синонімом регресу в найкращому сенсі цього слова. Після серцевого божевілля настала черга квіткового візерунку повернутися до весняного гардероба. Цієї весни флористичні бутони прикрашатимуть, помірно чи ні, всі сукні, щоб культивувати стиль, який іноді видається богемним, а іноді вінтажним. Незважаючи на тенденцію до тихої розкоші, деякі бренди дотримуються протилежного погляду на естетику мінімалізму і наповнюють свої колекції квітами всіх видів. Givenchy представили прозору сукню у дусі 1990-х років, Balenciaga і Chanel показали, як носити барвистий принт з голови до п’ят, а Alexander McQueen розмістив зображення троянди посеред білої сукні на тонких бретельках.

Givenchy
Givenchy

Реклама

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Квітковий принт у дусі cottagecore цієї весни також надалі актуальний. Такі знаменитості, як Кайлі Дженнер і Емілі Ратаковскі, вже піддалися модному трендові, з'явившись на пшеничних полях у квітчастих сукнях і в супроводі плетених кошиків. Ми зібрали для вас кілька модних квіткових суконь і показали, як їх носити цього сезону.

Барвиста довга сукня

Довга сукня з флористичним принтом — musthave цього весняного сезону. Найсміливішим модницям пропонуємо вибирати варіант, усипаний квітковим візерунком, у яскравих кольорах, який точно приверне увагу оточення. Доповнити образ краще однотонним взуттям, наприклад, бездоганними білими чоботами або туфлями.

Повсякденна сукня з квітковим принтом

Сукня-сліп, натхнена стилем 1990-х років, цьогоріч не менш актуальна. Прийдешнього літа пропонуємо відмовитись від її вечірнього настрою, який популяризувала Гвінет Пелтроу на червоній доріжці, — щоб носити її у повсякденній версії. Вибирайте квіткову версію і комбінуйте її з кедами і затишним трикотажем навесні.

Однотонна сукня з принтом

Однотонне плаття з принтом + ботильйони — ідеально цієї весни. Кендалл Дженнер це добре розуміє і пропонує вибирати цей модний силует, що складається з витонченої плісированої сукні, доповненої монохромним квітковим принтом.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.