До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити тенісну спідницю цього літа

Плісировані мініспідниці продовжують тріумфувати цього літа. Модниці завзято відроджують їх і переконують нас носити їх і поза тенісним кортом. Цьогоріч тенісні мініспідниці знову мають усі шанси стати гітом на вулицях модних столиць. Vogue.ua зібрав 7 способів ефектно носити такі плісировані спідниці вже зараз.

Зендея
Зендея

Реклама

Кілька років тому Miu Miu вдалося зробити тенісну естетику вірусною через мідіспідниці з низькою посадкою та короткі моделі з химерними складками та помітним логотипом. Тепер такі бренди, як Lacoste, Ralph Lauren, Thom Browne і Casablanca, приєдналися до цієї пропозиції, випустивши власні версії та, звісно, ​​впровадивши свою ДНК у сучасний міський одяг. Тенісні мініспідниці продовжуватимуть перебувати в гардеробах тих, хто знає більше про моду, особливо якщо вам подобаються універсальні речі або елементи з ностальгічним відтінком, що нагадує спортивний стиль Серени Вільямс.

Принцеса Діана та Штеффі Граф у клубі Vanderbilt Raquet Club, Лондон, 1988 рік
Принцеса Діана та Штеффі Граф у клубі Vanderbilt Raquet Club, Лондон, 1988 рік

Плісирована мініспідниця + твідовий блейзер

Цього літа модні тенденції вказують на можливість інтегрувати культову тенісну мініспідницю в щоденні образи. Надайте вбранню більш витонченого відтінку, поєднавши спідницю з твідовим блейзером. Окрім цього, не забудьте додати пару кросівок зі шкарпетками, які пасуватимуть до зіркового образу. Ідея полягає в тому, щоб надати вбранню виразності, але не залишати осторонь спортивний стиль.

Біла плісирована мініспідниця + лофери

Білі мініспідниці більше не є ексклюзивом ігрових кортів, цього літа вони готові тріумфувати в місті, університеті та навіть офісах. Їхня універсальність не має меж, а доказом цього є цей безтурботний образ, що поєднує декілька стилів одночасно. Віддавайте перевагу класичним дизайнам і комбінуйте їх із простою футболкою, бомбером, лоферами та, звичайно, кольоровими шкарпетками.

Тенісна мініспідниця + оксфорди

Поєднання стилю преппі та тенісної естетики — просто майстерне, оскільки обидва народжені, аби бути разом. Щоб оволодіти трендом, обирайте коротку спідницю зі складками, вʼязану жилетку поверх вільної футболки та оксофрди.

Класична тенісна спідниця + кросівки на платформі

Найпрактичнішим способом носити плісировані мініспідниці буде їхнє поєднання з сорочою-поло, в’язаним светром, довгими шкарпетками і легкими кросівками на платформі.

Тенісна спідниця + яскраві туфлі-човники

Звичайно, сучасна версія тенісної спідниці Miu Miu є однією з найпопулярніших сьогодні, і ви все ще можете отримати від неї максимальну користь, щоб створювати образи зі спортивною ноткою. Обирайте туфлі-човники, які додадуть більш гламурного відтінку. Секрет у тому, щоб сформулювати ідеальне вбрання з укороченою сорочкою та гостроносими помаранчевими туфлями.

Біла плісирована мініспідниця + спортивні кросівки

Преппі-стиль — синонім елегантності. Обирайте сорочку-поло, смугастий светр з кольоровими акцентами та білі кросівки з яскравими шкарпетками.

Мініспідниця + тенісні кросівки

Якщо ви не прихильниця нарядів зі школярським відтінком, то цей варіант для вас. Особливість тенісних мініспідниць полягає в тому, що можна самостійно визначати рівень їхньої спортивності чи повсякденності. Додайте вільний світшот і високі кросівки — базові предмети гардеробу цього сезону.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.