До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як ефектно носити спідницю поверх штанів цього сезону

Футболки поверх лонгслівів, водолазки під сорочками, худі, вдягнені під блейзери за останні кілька сезонів подіуми надали нам безліч варіантів багатошаровості. Вважайте їх простими й ефективними вказівками, що здатні перетворити навіть найпростіші предмети гардероба в ефектний ансамбль. Та один з головних стилістичних трюків, які ми маємо засвоїти цього літа, це спідниця чи сукня поверх штанів.

Таке поєднання в більшості людей викличе асоціації з "нульовими": взуття в стилі бохо, зримоване з рваними джинсами, і комбінації мініспідниці та штанів. Однак під час показів сезону осінь-зима 2023/2024 ми вперше помітили, як цей ретро-образ почав повертатися до колективної свідомості через колекції Conner Ives, Fendi та Luar. Отже, було зрозуміло, що ця пара одягу зробить гучний камбек уже зовсім скоро на вулицях столиць моди.

Реклама

Vogue.ua зібрав 4 способи стилізації спідниці чи сукні поверх штанів, щоб надихнутися на ефектну комбінацію, яку варто спробувати вже зараз.

Double denim + картата спідниця + витончені аксесуари

Картата мініспідниця + штани в тонку смужку + ефектний жакет

Сірий костюм + біла сорочка + сукня-бандо

Мішкуваті джинси + гофрована сукня + шкіряна куртка

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.