До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 ідей, з чим носити джинси карго цієї весни

Схоже, мода 1990-х, "тиха розкіш" та захоплення мінімалізмом домінують у жіночих гардеробах цього сезону. Однак експерти вуличного стилю показали, що джинси карго з відтінком стилю Y2K залишаються популярними і продовжуватимуть зʼявлятися на вулицях модних столиць. Streetstyle-зірки радять носити їх із топами, вільними блузами чи жакетами з легких тканин. Vogue.ua зібрав 7 стильних ідей, з чим поєднувати джинси карго цього сезону.

Джинси карго + трейлові кросівки

Реклама

Забудьте про військові чоботи чи гостроносі черевики: у сезоні весна-літо 2024 джинси карго носять із кросівками. Серед них — трейлові моделі, які заполонили вулиці Лондона торік, особливо варіанти з кольоровими акцентами Solomon. Вони ідеально пасують до джинсів з функціональними кишенями, а доповнити образ можна білою майкою, сорочкою в смужку та джинсовою курткою.

Коричневі джинси карго + кросівки на платформі

Найтепліша пора року — це привід обрати одяг яскравих кольорів або модних брунатних тонів. Зробіть ставку на коричневі джинси карго та поєднайте їх у контрастному вбранні, що складається з жовтої блузи з V-подібним вирізом і двоколірними кросівками на платформі. Особливу увагу зверніть на моделі Lacoste, Chloé або Nike.

Джинси карго + кросівки New Balance 574

Незалежно від того, чи це New Balance 574 у колаборації з Miu Miu, чи традиційні кросівки американського бренду, це взуття — об’єкт бажання поточного сезону. Модниці носять їх із мішкуватими джинсами карго, адже ідея полягає в тому, щоб надати образу легкості. Лишається доповнити блузою з драпіруванням і відкритими плечима.

Мішкуваті джинси карго + кросівки на трековій підошві

Немає нічого крутішого, ніж мішкуваті джинси карго з вицвілим ефектом — головний одяг для створення образів із гранжевим відтінком. Комбінуйте їх із білими кросівками, кроптопом у тон і обʼємною сорочкою.

Джинси карго прямого крою + кросівки adidas Samba

Цієї весни якнайкраще інвестувати в прямі джинси з кишенями та трендові кросівки adidas Samba. Взуття в ретростилі — найкращий союзник, щоб мати стильний вигляд в природній манері. Виграшний варіант, який можна одягнути в офіс, на сніданок з друзями або на шопінг.

Сині джинси карго + кросівки Nike Air Force 1

Те, що це простий образ, не означає, що він неправильний або надто розслаблений. Цього сезону варто керуватися формулою "що менше — то краще". Вибирайте сині джинси карго в поєднанні з білими кросівками Nike на платформі та укороченою футболкою.

Світлі джинси карго + яскраві кросівки

Джинси з широкими кишенями здадуться ще привабливішими в тандемі з барвистими кросівками, трендом, який домінуватиме у 2024 році. Зверніть увагу на баскетбольні кросівки Nike, модель Mexico 66 Onitsuka Tiger і навіть adidas Gazelle. Завершити образ допоможуть топ-бандо та блейзер у тонку смужку.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.