До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 способи носити джинси з плісируванням цієї весни

Якщо пропозиції сезону весна-літо 2024 мають щось спільне, то це тенденція подавати базові речі як невід’ємну частину щоденного гардероба. Доказом цього став найпопулярніший образ паризьких показів високої моди: Кая Гербер відкривала показ Valentino в Chateau de Chantilly у білій сорочці та прямих джинсах із високою посадкою. Оскільки це одяг Haute Couture, штани були виготовлені не зі звичайної джинсової тканини, а з шовку, вишитого вручну тисячами скляних намистин. Але все одно показово, що джинси, а не сукня, були найпоширенішим образом від кутюр останніх місяців.

Силуети, які тріумфували в останні сезони, все ще присутні, але в багатьох випадках тепер вони доповнені деталями, які створюють відчуття новизни. У цьому сенсі плісировані джинси є виграшним варіантом, якщо ви шукаєте штани, які поєднують у собі найкраще з приталених моделей із класичними джинсами та водночас мають чудовий вигляд. У цих джинсах поєднується широкий силует із костюмними штанами та їхніми характерними стрілками.

Реклама

Що стосується взуття, то модниці носять плісировані джинси з балетками й босоніжками, а також туфлями на високих підборах, ковбойськими чоботами, ботильйонами і навіть кросівками. Універсальність є ще однією з чудових якостей таких джинсів, оскільки, окрім того що вони пасують майже для будь-якого сценарію, це модель, яка обіцяє супроводжувати нас навіть після завершення весняного-літнього сезону. Vogue.ua зібрав 3 стильні способи носити джинси з плісируванням уже зараз.

З мікротопом і твідовим жакетом

Поєднання мінімалістичного верху та короткого твідового жакета компенсує мішкуватий крій джинсів і створює розслаблений силует. Поки настане гарна погода, додайте також довге пальто злегка великого розміру.

Із джинсовою сорочкою

Є деякі формули, що безпомилкові незалежно від сезону. Подвійний денім — одна з них. Заправте сорочку в штани та додайте ремінь, який позначає талію, щоб стилізувати силует.

З блузою в тон

Якщо шукаєте образ, який працюватиме й у напівофіційному контексті, сорочка такого ж тону створить дуже приємний монохромний стиль. Вибирайте блузи з кокетливими бантами, як продиктовано одним із найпопулярніших трендів року.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.