До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлові кросівки — несподіваний streetstyle-тренд цього сезону

Трейлові кросівки — це високоефективне взуття, створене для того, щоб супроводжувати вас під час найрізноманітніших пригод, і здатне адаптуватися до будь-якого типу місцевості — від скель до стежок. Для багатьох модниць вони виявилися гідною альтернативою гумовим черевикам у разі дощу. Найцікавіше, що останнім часом трейлові кросівки стали головними героями модних образів streetstyle-інфлюенсерів, дедалі частіше з'являючись під джинсами та в парі з мініспідницями.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Серед знаменитостей трейлові кросівки вже стали улюбленим взуттям. Подивіться, як поєднують ці зручні пари з повсякденним одягом сучасні ікони стилю, зокрема Емілі Ратаковські та Гейлі Бібер. Модниці вибирають не лише класичні міцні моделі, але й "полегшені" варіанти, тобто кросівки для бігу. Таке взуття streetstyle-інфлюенсери комбінують з вільними джинсами й укороченими топами, діловими брючними костюмами, мініспідницями та блейзерами або з високими шкарпетками та легінсами у спортивних образах. Vogue.ua зібрав наймодніші трейлові кросівки цього сезону і показав, з чим їх носять модниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.