До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніші тенісистки на US OPEN 2024

26 серпня в Нью-Йорку розпочався останній цього року турнір Великого Шлему — US OPEN 2024. З нетерпінням на нього чекали не лише тенісні фанати, а й модні. За останній рік до цього виду спорту прикуто чимало уваги fashion-індустрії, а бренди дедалі відповідальніше підходять до розробки костюмів для топових спортсменок. Ми подивились, у чому підкорюють корти Національного тенісного центру.

Наомі Осака, US OPEN 2024
Наомі Осака, US OPEN 2024

Реклама

Наомі Осака x NIKE

Тенісистка Наомі Осака — одна з головних зірок US OPEN 2024, яку обожнюють вболівальники. Минулого року екс-перша ракетка світу повернулася до туру після народження дитини і готова знову підкорити цей Олімп. Для улюбленого турніру, на якому вона перемагала у 2018 та 2020 роках, Осака підготувала особливе вбрання. На перший матч, проти латвійки Олени Остапенко, вона вийшла в яскраво-зеленому вбранні, розробленому для неї брендами NIKE та Ambush. Його відмінною рисою стали рюші та банти — фанати й соцмережі були в захваті.

Еліна Світоліна х ADIDAS

Українська зірка тенісу Еліна Світоліна вже багато років співпрацює зі спортивним гігантом ADIDAS, який до US OPEN 2024 представив лімітовану колекцію в бузковій кольоровій гаммі. Світоліна обрала з неї один із найсміливіших образів — з вирізами на рукавах. В оригінальній версії до сукні йшли ще високі гольфи. Шанувальники миттєво порівняли українську спортсменку з героїнями японських аніме.

Коко Гауфф х NEW BALANCE

Третя ракетка світу Коко Гауфф готова захищати свій минулорічний титул на американських кортах. Спортсменка є обличчям бренду New Balance, який до турніру підготував для неї спеціальні кросівки. Модель CG2 зберігає естетику, натхнену баскетболом, але вироблена з урахуванням всіх вимог гри на хардовому жорсткому покритті. На задніх язичках можна побачити надписи Coco Gauff та 2. Цифра означає, що це вже друга версія кросівок для тенісистки. Чи стануть вони для неї такими ж щасливими, як і попередні?

Марта Костюк х WILSON

Перша ракетка України Марта Костюк на відкритому чемпіонаті США підтримує один із найгарячіших трендів цього літа — BRAT-естетику. Бренд WILSON підготував для неї костюм у насиченому зелено-неоновому кольорі. Чекаємо на танці нашої красуні у новому вбранні, як у цьому відео.

Іга Свьонтек х ON

Перша ракетка світу Іга Свьонтек виступає у формі швейцарського бренду ON, який готовий розпочати боротьбу зі всесвітньо відомими спортивними гігантами. Кросівки цієї марки, в яку інвестував легендарний тенісист Роджер Федерер, вибирає дедалі більша кількість професійних гравців. На US OPEN "команду" ON легко впізнати за формою з градієнтом рожевого, лілового та блакитного кольорів. Свьонтек для своїх виступів обрала максимально комфортний для себе сет — зі спідниці-плісе та класичної майки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.