До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Зі смаком спецій: колекція GASANOVA осінь-зима 2024/25

Український бренд GASANOVA представив рекламну кампанію до колекції сезону осінь-зима 2024/25. Дизайнерка Ельвіра Гасанова називає її одою багатому й ароматному світу спецій.

Реклама

У GASANOVA надихаються теплом і глибиною, які ці інгредієнти привносять у наше життя. Передає цю атмосферу насамперед палітра кольорів, що поєднує благородні відтінки, серед яких глибокий бордовий, землисто-коричневий, спокійний зелений, елегантний синій, а також дотики розкішного золота.

Колекція оспівує сімейні традиції, акцентуючи увагу на спільному досвіді приготування гострих та ароматних страв над вогнищем, що затишно потріскує. Цю асоціацію з кулінарним теплом дизайнерка передає за допомогою відчуття затишку та комфорту. Текстури відіграють ключову роль у передачі суті колекції: велюр, замша та складна в'язка додають вбранням тактильного виміру. Логотип G, плетіння, каміння та стрази — відмінні риси, що додають кожному ансамблеві фірмового гламуру та святковості GASANOVA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.