До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Живи для краси: новий дроп OMELIA

Український бренд OMELIA випустив новий дроп "Живи для краси" про швидкоплинність життя, напівзниклу красу і сенси буття. На цю колекцію Костянтина Омелю надихнули квіти, які були залишені в квартирі дизайнера на кілька місяців з початку повномасштабної війни в Україні.

Реклама

У дропі "Живи для краси" декоративну функцію виконують квіти, зроблені вручну із перероблених вінтажних та стокових сорочок. У новій колекції дизайнер зробив декілька ресайкл-речей: штани, шорти, топи і сукня — також перешиті сорочки. Усі речі виконані в чорному, білому і ніжно-блакитному кольорах. Головним елементом дропу є біла сорочка-болеро, декорована більш ніж 10 різновидами білих квітів. Білий — це найсвітліший з кольорів, символ чистоти і невинності. Він приносить спокій і гарне самопочуття, пом'якшує емоції, служить хорошими ліками від стресу, дає відчуття свободи. Речі з нового дропу є унісекс.

"З початком війни я був вимушений покинути свій дім у Києві і переїхати в більш безпечне місце. Повернувшись за кілька місяців, побачив залишені мною квіти, які померли. Вони померли, але залишили свою красу як надію. Ця ситуація підштовхнула мене до роздумів про плинність життя і сенси буття. Думки матеріалізувались у речі OMELIA. А ті квіти я зберігаю і досі", — каже дизайнер. Більше фото з нової колекції дивіться в нашій галереї.

<b>Omelia</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.