До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове життя: GUDU представляють колекцію з вінтажного деніму

Вінтажний денім — один з найулюбленіших матеріалів дизайнера Лаші Мдінарадзе, який присвятив йому нову колекцію під назвою UPCYCLED DENIM CAPSULE. Її основою стали різноманітні джинси вільної посадки, у яких поєднуються кілька видів деніму. До них Мдінарадзе пропонує джинсові оверсайз-куртки та тренчі.

Реклама

"Вже кілька сезонів поспіль я звертався до вінтажного деніму і давно хотів зробити колекцію, де саме він буде головним, — розповідає Мдінарадзе. — Без деніму неможливо уявити сучасний гардероб, він легко поєднується абсолютно з усім і пасує всім". Цю ідею різноманітності дизайнер продовжив у рекламній кампанії колекції — денім GUDU приміряють люди різного віку, зовнішності та фігури.

Ще одна мета UPCYCLED DENIM CAPSULE — дати нове життя якісній сировині і не використовувати ресурси нашої і без того виснаженої планети. "Найчастіше ми перестаємо носити речі, коли вони втрачають для нас свою візуальну привабливість і актуальність. Водночас сам матеріал залишається якісним і здатен легко прослужити ще дуже довго, — додає дизайнер. — Ми ж створюємо джинси із сучасними пропорціями та посадкою, придумуємо цікаві деталі та показуємо, як і з чим їх можна поєднувати".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.