До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд JUL представляє нову літню колекцію

Український бренд JUL презентує нову літню колекцію, яка транслює історію одночасно про легкість та постійний рух. Цього сезону JUL пропонує знайти баланс між спокоєм та метушнею, створити власний сценарій життя і доповнити його актуальними речами незалежно від зовнішніх обставин. Адже літо — час, коли хочеться бути максимально самобутньою: тендітною і динамічною, ініціативною та загадковою, в комфорті із собою та власними планами.

JUL
JUL

Реклама

Мінімалістичний дизайн, а також сяйливі і приємні на дотик матеріали сформували якісну основу одягу. Дбаючи про індивідуальний підхід до кожної, бренд створив ряд особливих суконь різної довжини: від делікатних напівпрозорих варіантів з воланами до мінімалістичних міді. Акцентом колекції стала унісекс майка-бестселер із довершеною деталлю у вигляді стразів. Захоплюючись милозвучністю рідної мови, бренд додав ніжність і грайливість крізь призму написаних слів — "Янгол", "Крихітка", "Лебідка".

JUL
JUL

JUL
JUL

JUL
JUL

Крім універсальних відтінків, палітра колекції складається з виразних кольорів: оливкового, коралового, темно-синього й насиченого жовтого, що нагадує міріади зоряного неба теплої пори. Традиційна трикотажна секція насичена кольорами, як і саме літо: футболки та шорти, виварені світшоти, блуза на зав’язках, низка варіацій топів з об’ємними і довгими рукавами, а також незмінні класичні моделі для повсякденних образів.

JUL
JUL

JUL
JUL

Один із найголовніших матеріалів лінії — льон, завдяки якому почуваєшся комфортно навіть у найспекотніші липневі дні. Вироби з нього представлені у вигляді штанів прямого й звуженого крою, сорочок оверсайз-силуетів та жакетів, що гармонійно поєднуються між собою. Колекцію також урізноманітнили аксесуарами: яскравою кольоровою гумкою та сережкою з бісеру. Літній дроп доступний на сайті jul.ua та в київському шоурумі на Мечникова, 6.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.