До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український Vogue презентує нову лімітовану друковану обкладинку

Через великий попит на весняне друковане число Vogue Ukraine Edition з обкладинкою та фотоесеєм всесвітньо відомого британського фотографа Бретта Ллойда, редакція вирішила додрукувати наклад з лімітованою колекційною обкладинкою. Її героїнею стала Оксана "Ксена" Рубаняк – 21-літня командирка взводу однієї з бригад Сухопутних військ Збройних Сил.

Реклама

Оксана – символ молодого покоління українців, творчого, сміливого і рішучого. Поетка і громадська діячка, 24 лютого 2022 року вона доброволицею доєдналась до лав Збройних Сил – і стала єдиною жінкою-кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. "Ксена" та її побратими воювали на Бахмутському, Вугледарському та Мар’їнському напрямках. Під Вугледаром у березні 2022-го її було поранено, та невдовзі вона повернулась до зброї. На війні народилися дві її поетичних збірки, "Назустріч смерті" і "Дорога життя".

Прибуток від продажів журналу з "Ксеною" буде передано у фонд Veteranka, який допомагає фронту, захищає права жінок у війську і допомагає ветеранкам адаптуватися в цивільному житті.

Презентація тематичної лімітованої обкладинки Vogue Ukraine Edition відбудеться під час 12-го Міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал" 2024, який триватиме в Києві з 30 травня до 2 червня включно.

Тим часом на сайті vogue.ua стартували передзамовлення числа з Оксаною "Ксеною" Рубаняк.

Відправка журналу буде здійснюватися з 22 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.