До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Cultnaked представляє колекцію весна-літо 2024

У кожного є місце, яке асоціюється з нескінченним літом. Для Мері Фуртас, засновниці Cultnaked, це Ібіца — острів, де кожен порив вітру приносить із собою пригоди та нові відкриття. Саме тут зародилась ідея створення бренду, і команда повернулася сюди, щоб крізь призму обʼєктива дизайнерки представити нову колекцію весна-літо 2024.

Реклама

Натхненні місцем, де час зупиняється, а повітря просякнуте ароматом безмежних можливостей, Cultnaked створили колекцію, яка транслює все найкраще, що може дати літо — нескінченну насолоду та веселощі.

У новій лінійці Cultnaked можна побачити вже культові "мерехтливі" дизайни бренду: спокусливі топи, розшиті кольоровими стразами, сріблясті мінісукні та моделі з ризикованими вирізами, а також напівпрозорі спідниці. Окрім цього, марка представила купальники, шкіряні бра та срібні комплекти, що складаються з топа та коротких шортів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.