До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські дизайнери представлять свої колекції під час Copenhagen Fashion Week

Ukrainian Fashion Week та Copenhagen Fashion Week оголошують про продовження партнерства в сезоні осінь-зима 2023/2024. 1–3 лютого під час Copenhagen International Fashion Fair у межах партнерства UFW x CPHFW будуть представлені українські бренди T.Mosca та RDNT. Це стане другою подією UFW International Season FW23-24.

Реклама

"CPHFW підтримує Україну та сподівається й надалі налагоджувати міцніші стосунки між обома організаціями, щоб підтримати галузь у подальшому зростанні та процвітанні під час кризи", – коментує організаційний комітет Copenhagen Fashion Week.

T.Mosca
T.Mosca

RDNT
RDNT

Copenhagen International Fashion Fair є однією з найдинамічніших та найінноваційніших платформ продажу в Європі, а також найстаршою виставкою у Північній Європі. За останнє десятиліття CIFF виріс із регіональної торговельної виставки в міжнародний центр моди та став місцем презентації перспективних брендів галузі. У межах партнерства UFW x CPHFW x CIFF цього сезону свої колекції на виставці представлять українські дизайнерські бренди T.Mosca та RDNT.

TG Botanical
TG Botanical

Також український бренд TG Botanical як фіналіст Zalando Sustainability Award представить свою нову колекцію в офіційному розкладі Copenhagen Fashion Week.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.