До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веснянка: нова колекція українського бренду LITKOVSKA весна-літо 2023

Український бренд LITKOVSKA представив нову весняно-літню колекцію 2023 під час берлінського Тижня моди. Колекція під назвою "Веснянка" віддає данину традиційним українським обрядовим пісням та досліджує красу життя на всіх його етапах.

Реклама

Засновниця бренду Лілія Літковська бачить Україну як незгасне джерело натхнення: молода нація, що переживає підлітковий вік, "весняні" роки, котрі стали концептуальним стрижнем колекції, і бореться за свою свободу. Літковська поєднала кутюр зі сміливою заявою. Декілька виробів прикрашені вишитими рядками з пронизливого вірша "Молитва українського націоналіста", який кров’ю написав політичний дисидент Осип Мащак у 1930-х роках на стінах своєї камери.

LITKOVSKA залишається вірним своїй вишуканій, натхненній мистецтвом естетиці – між витонченим пошиттям та повсякденним комфортом, наповненим алюзіями на традиційний український костюм. Нейтральна палітра варіюється від бежевих лляних до строгих і сміливих чорних речей – вишуканий спосіб підкреслити розмаїття вибору, яке дає молодість. Невагомі сукні з торочками та в’язані аксесуари знайшли своє місце поряд із костюмами з чоловічого плеча та складними сукнями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.