До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято весни: нова лімітована колекція INTERTOP x CHER'17

Українські fashion-бренди INTERTOP та CHER'17 представили нову спільну колекцію весна-літо 2024, лейтмотивом якої стали легкість, витонченість та жіночність.

Реклама

Окрім трендових суконь, до нового дропу увійшли чоботи-ковбойки, лофери, кросівки, черевики, балетки та босоніжки. Стильна фурнітура, регульовані ремінці та застібки допомагають правильно розставити акценти та підкреслюють весняний настрій колекції. У лінійці також представлені й сумки, виконані в яскравих кольорах, які стануть стильною й лаконічною базою весняного гардероба.

"Створюючи колекцію в колаборації, ми шукали ідеальний баланс між легкістю, елегантністю та жіночністю. Кожна модель відображає наше прагнення до неповторних образів, які надихають на нові досягнення та пригоди в цьому сезоні", — зазначила Тетяна Парфільєва, засновниця бренду CHER'17.

Натхнені пробудженням весни, бренди презентують трендові моделі взуття та аксесуарів у своєму мініситкомі, беручи приклад з культових серіалів. Герої потрапляють в цікаві ситуації і знаходять непередбачувані рішення. Персонажів кампейну втілили засновники бренду CHER'17 Таня Парфільєва та Іван Кришталь, а також українські зірки та лідери думок Даша Квіткова, Настя Гонцул, Вікель, Женя Таллер, Богдан Шелудяк.

Улюблену пару взуття чи аксесуари можна з легкістю поєднувати з одягом лімітованої колекції INTERTOP x CHER'17, як-от спідницями, легкими сукнями, костюмами, штанами та кофтами. Речі з нової лінійки можна придбати в усіх магазинах мережі INTERTOP та CHER'17, на сайтах INTERTOP.UA та cher17.com, а також у мобільному застосунку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.