До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Офісні інтриги: нова колекція Bibliotheque Nationale

Нова осінньо-зимова колекція бренду Bibliotheque Nationale з назвою Inter Milano 1998 — інтелектуальна дуель на півтонах, змагання сильного з прекрасним.

Реклама

Bibliotheque Nationale — київський бренд жіночого одягу, створений у 2019 році дизайнеркою Нікою Малихіною. Бренд оспівує безтурботність, юність і романтичний пошук краси в усіх її проявах. Естетика Bibliotheque — це делікатний пошук наївної сексуальності в кожному вигині жіночого тіла, в кожній маленькій деталі. Прості, але вишукані силуети Bibliotheque Nationale з іронічними деталями у вигляді шовкових бантиків та страз доводять, що привабливість — це не більше, ніж гра.

"Колекція Inter Milano супроводжується увертюрою, в якій ризик зливається з високими очікуваннями. Їхній поєдинок рвучкий та відвертий, від нього неможливо відірвати погляд. Він тримає в напрузі, попри те, що в цій грі немає переможця. Inter Milano — це тріумф двох рівносильних супротивників. Це гра заради вічної сутності самої гри", — розповідають у Bibliotheque Nationale.

Створюючи цей дроп дизайнерка надихалась естетикою office core, історіями корпоративних інтриг і романів на робочому місці — ця суміш зі строгого, забороненого та провокативного створює особливий та дуже неоднозначний наратив. "Стриманий інтелектуальний кітч" — так про Inter Milano 1998 говорить аудиторія бренду.

Деякі речі бренду переосмислені та вдосконалені. Головною ціллю було додати їм повсякденної утилітарності із цікавими деталями. Так, мініспідницям з поясами змінили форму, а невагомі шовкові блузи на завʼязках випустили в нових кольорах — васильковому, молочному та коричневому. У цьому дропі, як і в інших колекціях бренду, немає жодних об'ємних фасонів — всі речі приталені та з чіткими силуетами, які покликані оспівувати жіночність.

Одним з головних матеріалів колекції стало мереживо. Прозора максісукня з чорного мережива та топи з відкритими плечима — це сміливий крок у бік кінематографічної та фатальної сексуальності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.