До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші трикотажні кардигани

Трикотаж — головний союзник осінньо-зимового сезону. Різноманітні джемпери, светри та лонгсліви завжди актуальні, проте є і один позачасовий предмет, що ідеально вписується в поняття капсульного жіночого гардеробу. Кардигани на ґудзиках чи блискавці — улюблені помічники багатьох модниць по всьому світі при складанні теплих, затишних та практичних образів. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав наймодніші кардигани сезону осінь-зима 2023/2024.

The Lace
The Lace

Реклама

VISH
VISH

Knitel
Knitel

Білий, молочний та бежевий кардиган — певно, найнеобхідніша інвестиція поточного сезону. За вкороченою моделлю варто звернутися до The Lace, приталений кардиган можна знайти в колекції Knitel, а варіант крупної вʼязки слід шукати у VISH. Універсальність такої колірної палітри неосяжна: римуйте улюблений кардиган з джинсами прямого крою, мідіспідницями та класичними штанами.

T.Mosca
T.Mosca

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

Яскраві принтовані пропозиції представлені у T.Mosca. Подовжений кардиган з написами "Моє натхнення" — вибір для найсміливіших модниць. Якщо ж ви в пошуках ще більшого затишку та комфорту, радимо звернутися до The Coat by Katya Silchenko: довгий кардиган крупної вʼязки з яскравими торочками та вишитими аплікаціями — кращий вибір сезону. Барвисті моделі також залишаються на піку популярності. Саме таким кардиганам під силу швидко привнести необхідної яскравості в стриманий осінній гардероб. Шукайте такі в колекціях Rito, Solmar та Knitlab.

Knitlab
Knitlab

Rito
Rito

Solmar
Solmar

Звісно, не можливо оминути і практичні чорні кардигани. O.TAJE переосмислюють їхній класичний крій, представляючи модель, що відсилає до жіночного двобортного жакету з широкими рукавами. Зі свого боку, Diadia роблять ставку на варіант на завʼязках для більш ризикованого осіннього образу.

O.TAJE
O.TAJE

Diadia
Diadia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.