До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кримське сонце: нова колекція українського бренду Bibliothèque Nationale

Новий літній дроп київського бренду Bibliothèque Nationale присвячений сентиментальним спогадам про кримські ночі та південне сонце.

Реклама

Нова колекція Bibliothèque Nationale отримала назву "Моя Літія". "Це розповідь про втомлену юність — граційну, чуттєву, сильну та сповнену віри, — розповідає креативна директорка Настя Замула. — Історія розгортається в невагомому світі між спогадами та фантазіями про майбутнє, де скрекіт цикад зливається воєдино з розміреним шелестом кипарисів, а пізнє кримське сонце ласкаво цілує плечі. Моя Літія — це мрія, якій судиться стати реальністю".

Створюючи дроп, дизайнерка бренду Ніка Малихіна надихалась балетом, красою жіночого тіла та чуттєвістю півдня. Лаконічні силуети Bibliothèque створені для тих літніх вечорів, коли останнє, про що хочеться думати — це одяг. Основою цього релізу стали сети з мідіспідниць та бандо топів, створені в класичних кольорах бренду, рожевому, білому та коричневому, та прикрашені маленькими бантиками. Також бренд перевипустив свій впізнаваний шовковий сет з рюшами в ніжно-рожевому кольорі. Асиметричні шовкові топи з гіперболізовано довгими завʼязками та комплекти Nuits de Crimée (в перекладі з французької "Кримські ночі") теж уособлюють дух курортної романтики у своїх простих, але вишуканих формах.

<b>Бібліотека Крим</b>

У кожній колекції Bibliothèque Nationale оспівує безтурботність, юність і романтичний пошук краси в усіх її проявах. Естетика Bibliothèque — це делікатне віднайдення наївної сексуальності в кожному вигині жіночого тіла, в кожній маленькій деталі. Прості, але вишукані силуети Bibliothèque Nationale з іронічними деталями у вигляді шовкових бантиків та страз доводять, що привабливість — це не більше, ніж гра.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.