До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 ідеальних сірих светрів від українських брендів

Сірий светр став несподіваним — і неперевершеним — головним модним героєм року. Він опинився в центрі уваги завдяки колекціям сезону осінь-зима 2023/2024, новим способам стилізації, а також його універсальності та позачасовості. Італійські бренди Prada та Miu Miu наповнили свої останні колекції різними варіаціями сірого джемпера, які комбінували з усім: від вишуканих мідіспідниць з делікатними аплікаціями до замшевих коричневих курток в стилі 1970-х. Шерстяні та кашемірові светри, які самі собою мають доволі скромний та простий вигляд, справді можуть збалансувати та урізноманітнити будь-яке вбрання. А найкраще те, що вони завжди залишатимуться актуальними — незалежно від швидкоплинних трендів чи сезону.

LOW POSH

Реклама

Бренд із вишуканою естетикою LOW POSH має у своєму асортименті розслаблений сірий светр з низькою горловиною, виготовлений з бленду мериноса (70%) та кашеміру (30%). Светр має круглий виріз, подовжений рукав, спущену лінію плеча, декоративну гумку по низу та на манжетах. Цей светр пасуватиме і до джинсів, і до строгих спідниць, однак особливо цікавий вигляд матиме в поєднанні з подовженим кардиганом в тон від бренду.

FIORE BIANCO

Український бренд FIORE BIANCO має у своїй колекції справді ідеальний сірий светр. У ньому досконале все: відтінок сірого, склад, крій. Цей светр має оверсайз-силует, але не надто об'ємний, що сподобається тим, хто не любить концепцію мішкуватого одягу. Він виготовлений з італійської вовни мериноса та кашеміру, має подовжений рукав і круглу горловину. На спині светр оздоблений декоративним швом. Це річ, яка стане універсальним солдатом у будь-якому гардеробі.

HARMI

Бренд HARMI має в своєму асортименті светр з апетитною назвою "Здобний". Це обʼємна річ із круглою горловиною, спущеним рукавом, щільної вʼязки. Особливістю цього светра є поєднання фактур: більш ніж половина його має візерунок, а інша частина — рівна. У складі светра 33% мохеру та 32% вовни, що робить його надзвичайно теплим. У ньому буде затишно і комфортно в мороз, але він з легкістю може замінити верхній одяг навесні й у теплішу погоду.

Bazhane

Бренд Bazhane, який прославився своїми вишуканими пальтами, пропонує вкорочений об'ємний светр з високою горловиною. Він виконаний з комбінації вовни (90%) та кашеміру (10%), завдяки чому дарує тепло та приємні тактильні відчуття. Стилізуйте його так, аби підкреслити подовжені й об'ємні рукави, які додають силуету легкості та витонченості.

Blast Out Studio

У Blast Out Studio ви знайдете об'ємний светр світло-сірого кольору. Він виготовлений з пряжі, що на 80% складається з вовни мериноса та 15% вовни. Ідеально впишеться у розслаблені ансамблі, в комбінації з джинсами, широкими штанами чи карго. Завдяки своїй фактурі цей светр також стане ідеальним супутником для вечірніх прогулянок навесні і влітку.

JUL

Чудовою альтернативою сірому светру стане сірий кардиган. У колекції JUL є варіант, що складається на 30% з кашеміру та 70% з вовни, має приталений крій та застібку на ґудзиках. Ця річ пасуватиме і для ділових зустрічей, і для прогулянок у парку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.