До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 7 речей у бежевому кольорі, які прикрасять цю осінь

Осінь неможливо уявити без теплих і затишних відтінків, які гарно поєднуються одне з одним. Одним із ключових щороку стає бежевий у всьому його різноманітті. Ми подивилися, як його цієї осені використовують українські бренди.

Класика на кожен день

Брючна двійка — класика осінньої моди, що буде актуальна як у строгих офісних інтер'єрах, так і поза ними. Український бренд пропонує поєднувати цю формальну річ із в'язаним укороченим топом та улюбленим взуттям без підборів.

Реклама

Бежевий як поле для експериментів

Бежевий завдяки своїй візуальній нейтральності може стати чудовим полотном для складних дизайнерських рішень. На практиці це продемонстрував дизайнер Лаша Мдинарадзе, креативний директор GUDU, який у колекції осінь-зима 2023/24 представив блузку з об'ємними рукавами та плісованою фактурою. Носити її краще з лаконічними та простими речами — джинсами, чорною спідницею в підлогу або однотонними штанами.

Сезон дощів

Здивувати когось бежевим тренчем сьогодні складно, а якщо додати йому українських традиційних нот? Делікатно та тонко цей трюк провернула Ліля Літковська, яка в колекції Vesnyanka представила оверсайз-тренч, на рукавах якого можна розглянути акуратні візерунки, зроблені у техніці рішельє.

Надійна подруга

Бежева сумка легко може стати заміною чорної класичної моделі, якщо в гардеробі переважають теплі відтінки. Так, одеський бренд Etape пропонує цього сезону невеликі вертикальні сумочки без зайвого декору та деталей — у таку вмістяться телефон, кредитні картки, улюблений блиск для губ і дрібниці. Нічого зайвого.

Інвестиція сезону

Вовняний жакет — ще одна незамінна річ для осіннього сезону. Серед українських брендів із цією категорією найактивніше працює команда ARTICLE — у постійній колекції бренду є жакет Manhattan приглушеного бежевого кольору, зручного прямого крою та з акцентом у вигляді необроблених країв.

Продовжити літо

Останніми роками в Україні досить тепла осінь — так чому б не продовжити літо за допомогою взуття? У колекції HVOYA знайдено ідеальні для сухої погоди мюлі із замші на невеликих підборах, які точно можна буде носити до перших дощів.

В теплих обіймах

Затишний трикотажний костюм — ще одна річ, яка допоможе насолодитися обіймами осені. Ідеальний вибір для неспішних вихідних днів, коли просто хочеться гуляти в парку біля дому і дивитися, як один сезон приходить на зміну іншому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.