До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: найактуальніші сорочки цієї осені

З настанням осені кількість сорочок у гардеробі миттєво збільшується — їх хочеться носити і в будні, і у вихідні, і зі строгими штанами, і з улюбленими джинсами. Ми зазирнули до нових осінніх колекцій українських брендів та подивилися, які сорочки пропонують вони.

З коротким рукавом

Складно з купальника одразу влізти у строгу офісну уніформу, але чому б не зробити цей перехід плавнішим? Допоможуть тут сорочки з коротким рукавом — вони в міру формальні, але ще нагадують про літо. У бренду Article сорочки виконані з котону ніжного блакитного відтінку та прикрашені двома накладними кишенями, а L'Eskizzo і зовсім поєднали строгість сорочки з інфантильністю топів.

Реклама

Оверсайз

Широка сорочка — незамінна річ у гардеробі, яка поєднує у собі формальність і комфорт. Вона однаково добре виглядає як із короткими шортами, так і зі штанами-палаццо. Для шанувальниць стилю Old Money — це перша і головна покупка сезону. Ідеальні сорочки знайдені в колекціях бренду HUKH.

З широкими манжетами

Сорочки з широкими манжетами — просто знахідка для тих, хто скутий формальним дрескодом, але хоче зробити образ цікавішим. У колекції українського демократичного бренду Coosh ми знайшли сорочки з подвійними манжетами глибокого шоколадного відтінку, які легко стануть центральним елементом образу. Twice, своєю чергою, пропонують манжети контрастного кольору.

Апсайклінг

Дедалі більше українських брендів сьогодні звертаються до апсайклінгу, створюючи нові унікальні речі зі старих. Майстерно апсайклінгом сорочок займається дизайнер Костя Омеля, який перетворює класичні чоловічі моделі на ультрамодні й ненудні — асиметричні, розшиті камінням або прикрашені об'ємними квітами. А команда Oversize Studio експериментує з формою та деконструкцією.

Денім

Денім — матеріал, з якого сьогодні шиють абсолютно все. Сорочка з деніму стане незамінною подругою в період міжсезоння, коли може зіграти ще й роль полегшеного верхнього одягу. Зі світлим денімом у новому сезоні працює Катя Сільченко, а Aisenberg роблять ставку на темні відтінки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.