До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найстильніший денім від українських брендів цього сезону

Денім супроводжує нас щосезону, тож не дивно, що він залишиться однією з головних зірок і цієї осені. Різноманітні фасони джинсів, максіспідниці, бермуди та навіть комбінезони: Vogue.ua зазирнув у колекції українських дизайнерів і зібрав найбажаніший денім сезону осінь-зима 2023/2024.

Комбінезон

Комбінезон із деніму — чудова альтернатива джинсам. Цей предмет гардероба має безліч варіацій, водночас цікавий та стильний на вигляд, та ще й дуже зручний. Тому він уже не перше десятиліття користується популярністю у модниць. Цієї осені радимо звернути увагу на модель, представлену в колекції KSENIASCHNAIDER. Крій комбінезону українського бренду нагадує класичні джинси, а відсутність бретельок дозволить гратися з різними аксесуарами.

Реклама

Класичні джинси

Сині джинси прямого крою — справжня класика не тільки жіночого, а й чоловічого гардероба. Свою універсальність сині джинси довели вже давно, поступово отримуючи прихильність усіх шанувальниць моди. Одеський бренд AISENBERG щосезону поповнює свою лінійку джинсів, і цієї осені у фокусі класика.

Максіспідниця

Джинсові спідниці — прерогатива не тільки гарячого літа. Теплі осінні дні дозволять римувати її з улюбленими топами, футболками з принтами, які можна знайти в першій колекції мерчу Vogue UA та українських дизайнерів, чи майками. Для більш прохолодних днів головними союзниками стануть різноманітні сорочки, трикотажні джемпери та жакети.

Джинсова сорочка

Підтримати тренд на утилітарний стиль допоможуть джинсові сорочки з характерними кишенями. Модель з вивареного деніму можна знайти в колекції TOKONIKOMU. Римуйте її з улюбленими джинсами, шкіряними штанами та романтичними мініспідницями, граючи на контрастах.

Ультраширокі джинси

Обʼємні фасони вже не перший сезон штурмують головні подіуми та вулиці модних столиць. Цьогоріч одержимість оверсайз-кроєм переходить на новий рівень. Гіперкльош-джинси можна знайти в колекції Reviclo by Markova. Найкращим стилістичним обрамленням такого деніму стануть різноманітні топи та боді, що повторюють вигини тіла.

Канадський смокінг

My x My
My x My

Від редакторів глянцевих видань до зірок вуличної моди, знаменитостей і інфлюєнсерів: класичний "канадський смокінг" є головною уніформою поціновувачів індустрії. Хоча історично подвійний денім міг асоціюватися із сумнівним стилем нульових, цього року він переживає неочікуваний підйом. Такий образ — зручний та надзвичайно ефектний. Вибирайте вкорочені жакети та максіспідниці з розрізом, як у колекції MY x MY.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.