До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 5 прикрас, які органічно доповнять осінній образ

Осінь — час носити пухнасті светри і насолоджуватися багатошаровістю, міксувати текстури та гратися з півтонами. Завершити осінні затишні образи допоможуть правильно підібрані прикраси, які підкреслять усю глибину осінньої палітри та розставлять акценти.

Моносережки

"Ми об’єднались у спільній колекції WKMF x Agape, аби продемонструвати свіжі погляди на власні вироби, творчий процес і розуміння фемінності. "Синергія створення" — так ми описуємо запуск. Вироби цього сезону поєднують в собі жіночність та повсякденність. Колекція WKMF про комфорт кожної з нас. Основною цінністю бренду незмінно лишається особлива увага до деталей та матеріалів", — зазначає засновниця бренду WKMF Катя Захараш. У цій колаборації бренди продемонстрували, як можна поєднувати одяг і прикраси цієї осені. З ювелірного боку основою колекції стали моносережки, які ефектно виглядають зі светрами на ґудзиках і широкими вовняними штанами. Варто спробувати.

Реклама

Тиха розкіш

З настанням осені тренд "Тиха розкіш" отримав нове прочитання, адже коли як не зараз насолоджуватися м'яким кашеміром та фактурною вовною в благородних відтінках. Підкреслити якість та красу цих тканин допоможуть саме прикраси – мінімалістичні, але помітні, без зайвих деталей та декору. Ідеальні сережки, які допоможуть досягти бажаного ефекту, ми знайшли у українського бренду Sa Pase.

Натуральне каміння

Світ моди сьогодні постійно шукає натхнення в природі – нам подобається як з натуральним камінням працює молодий український бренд MASHI, остання колекція якого побудована на різноманітних чокерах з кольорового напівдорогоцінного каміння — малахіту, бірюзи чи коралів. Нам подобається, який вигляд вони сполучаються з денімом — не бійтеся поєднувати кілька чокерів в одному образі.

З Україною в серці

Прикраси з українською символікою — не просто великий тренд, а природне бажання кожного з нас мати річ, яка каже, хто ми й звідки, без слів. До 32-ї річниці Незалежності OBERIG представив кулон із зображенням тризуба, створений спільно з митцем Олександром Животковим. Такі деталі органічно доповнять будь-який образ, навіть офіційний. Спробуйте приміряти з класичною білою сорочкою чи діловим костюмом.

Сильний характер

Один з головних трендів цієї осені – зістарені шкіряні куртки, які виглядають одночасно брутально та дуже сексуально. Додати такому образу ще більше перцю допоможуть "колючі" браслети українського бренду Romantica Project. Виготовлені вони зі срібла 925 проби у покритті родієм або золотом 24 карати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.