До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 ідеальних тренчів на весну

Тренч і весна просто створені одне для одного. Але якщо ви вже дивитися не можете на бежеву класику, пропонуємо зробити ставку на ніжні пастельні відтінки, що резонують із природою, яка оживає навколо. Усі тренчі в цьому матеріалі, природно, зроблено в Україні.

The Coat

Дизайнерка Катя Сільченко ніколи не приховувала своєї пристрасті до яскравого одягу — її колекції завжди були наповнені кольором та радісним настроєм. Не стала винятком і нова робота дизайнерки, в якій вона надихається естетикою 1960-х із її оптимізмом і запалом. У жовтому картатому тренчі The Coat залишитися непоміченою точно не вийде.

Реклама

IAM

Котоновий тренч ніжного рожевого відтінку зайняв особливе місце в новій весняній колекції львівського бренду IAM. За словами дизайнерок Марти Романинець та Іри Вітик, цього сезону вони свідомо відмовилися від верхнього одягу у звичних відтінках, аби підкреслити, що він може бути не лише функціональним доповненням, але й активною центральною частиною образу. Так і хочеться порівняти його з весняними квітами.

L'eskizzo

Український бренд L'eskizzo робить ставку на світлу гаму відтінків и пропонує не думати про практичність. "Білий колір здавна вважався кольором розкоші та багатства. Його могли собі дозволити лише аристократи, які пересувалися на каретах. Часи змінилися, але білий досі асоціюється з чистотою та елегантністю", — згадують у L'eskizzo історію моди і пишуть свою. Щоправда, ноту функціональності тут все ж таки додали завдяки крою та деталям.

BAZHANE

Якщо все одно хочеться спокійних фарб у гардеробі, то бежеву класику можна спробувати замінити не менш теплим і приємним коричневим відтінком. Нам подобається, як бренд Bazhane поєднав його м'якість із маскулінним кроєм тренча.

Olēnich

Тренчі з екошкіри — візитна картка одеського бренду Olēnich . Як справжня жителька півдня дизайнерка Яна Оленич вміло і тонко працює з кольором, а тренч приємного гірчично-жовтого відтінку називає променем надії в цій темряві навколо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.