До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші брючні костюми

Брючний костюм — практична та універсальна річ у весняному гардеробі, адже його можна носити як головний елемент міського стилю, одягати на ділову зустріч, романтичне побачення, або свято, як-от весілля чи день народження. Цієї весни в колекціях українських дизайнерів можна знайти безліч модних варіантів: елегантні білі чи молочні костюми, моделі з обʼємними або вкороченими жакетами, варіанти з шортами до колін, костюми-трійки та жіночні приталені костюми. Vogue.ua зазирнув у нові колекції українських брендів та зібрав наймодніші брючні костюми, в яких неможливо собі відмовити.

Bevza
Bevza

Реклама

Тренд на пастельні жовті та блакитні кольори не згасає цієї весни. У колекції Bevza з'явився брючний костюм небесно-блакитного відтінку, що складається з блейзера з об'ємними рукавами та широких штанів. ELENAREVA також зробили ставку на приємний морський відтінок і пропонують поєднувати штани палаццо із силуетним двобортним жакетом. Тим часом Marianna Senchina показали костюм-трійку відтінку лимонного крему з декоративною білою трояндою біля лацкана.

Marianna Senchina
Marianna Senchina

A.M.G
A.M.G

ELENAREVA
ELENAREVA

Окрім пастельних відтінків, у колекціях українських брендів виділяються білі та чорні кольори, які є позачасовою класикою. Сміливо можете інвестувати у строгий чорний костюм A.M.G., що складається з двобортного жакета і прямих штанів, або жіночний костюм силуетного крою в молочному відтінку Total White, який до того ж може стати гідною альтернативою весільній сукні. А якщо хочеться незвичайних рішень та яскравих відтінків, то придивіться до костюма Katerina Kvit у рожевому кольорі або варіанта Di Stavnitser з об'ємним statement-поясом. Для шанувальників сілуетних костюмів справжнім відкриттям стануть двійки GUDU.

GUDU
GUDU

Katerina Kvit
Katerina Kvit

Litkovska
Litkovska

ARTICLE
ARTICLE

Total White
Total White

TAKAYAK
TAKAYAK

Katimo
Katimo

Di Stavnitser
Di Stavnitser

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.