До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 аксесуарів, які прикрасять весняний образ

Аксесуари мають магічну властивість перетворювати образ за лічені секунди. Досвідчені модниці не нехтують ними і помітно економлять бюджет, додаючи ефектні прикраси або шовкову хустку до перевіреної бази вбрання. Які аксесуари Made in Ukraine можна додати цього сезону — в нашому огляді.

Реклама

Моносережки SOVA x "Мавка. Лісова пісня"

Поки український анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" б'є всі рекорди в кінотеатрах, ми можемо додати в образ трошки магії завдяки колекції прикрас, створеної разом з ювелірним Домом SOVA. Наші фаворити в колекції – ефектні моносережки, прикрашені смарагдовою емаллю, що світиться в темряві. Для того, аби прикраси сяяли яскравіше, їх варто "‎зарядити"‎ під сонячним промінням або ультрафіолетовим світлом. Познайомитися з усією колекцією, яка вже надійшла у продаж, можна на сайті sovajewels.com.

Сумка Lona Prist x Соня Морозюк

Навесні нам хочеться говорити про кохання та не ховати свої почуття. Додати до образу романтичності допоможе сумка Lona Prist, створена разом із художницею Сонею Морозюк. Аксесуари цієї української марки відомі своєю лаконічністю та фокусом на формі, а не декоративних доповненнях. Роботи Морозюк, навпаки, наповнені дівочою легкістю і навіть кокетством. В результаті цієї співпраці вийшла колекція розписаних вручну сумок, кожна з яких унікальна. Познайомитися з ними ближче можна в київському ЦУМі.

Балетки Lookie Atelier

Балетки цього сезону переживають друге народження, а світові модниці вже демонструють десятки небанальних прикладів їхньої стилізації. Якщо хочеться підтримати тренд, але водночас виділитися — пропонуємо звернути увагу на балетки з ремінцями Мері Джейн. Саме вони стали основою нової колекції українського бренду Lookie Atelier. Зіркою вашого весняного гардеробу точно будуть лакові балетки з ремінцем та кокетливим вишитим серцем. Носіть їх із улюбленими джинсами, спідницями максі або зухвалими міні, надихнувшись образами з 1960-х.

Твіллі Aranka

Іноді одна невелика деталь може зробити образ зовсім іншим — додати йому символізму або підкреслити настрій. Як щодо знайомства зі стрічками твіллі? Їх можна використовувати як оздобу для волосся та сумок, замінити ними пояс або прикрасити шию. Все залежить лише від нашої фантазії.

Капелюх Shmelevsky

Капелюх — іще один аксесуар, спроможний додати образу характеру. Український бренд цієї весни робить ставку на класичні форми та глибокі відтінки. Нам подобається поєднання капелюха як із великими прикрасами у стилі 1980-х, так і зі строгими костюмами. Для шанувальників стилю old money — просто знахідка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.