До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як стильно носити Birkenstock за версією знаменитостей

Улітку завжди можна розраховувати на модний набір, який перетворить буденне на магію. Так, взуття Birkenstock, наприклад, стало синонімом крутого, легкого вбрання. Оволодіти невимушеним стилем — особливе мистецтво, і непоказні Birkenstock незмінно залишаються секретним інгредієнтом цих легких образів. Любите ви їх чи ненавидите, але ніхто не може заперечити відчуття легкості та комфорту під час носіння моделей Arizona або Boston. Vogue.ua зібрав 6 образів знаменитостей з Birkenstock, якими варто надихнутися вже зараз.

Трейсі Елліс Росс
Трейсі Елліс Росс

Реклама

Total black look, а-ля Трейсі Елісс Росс, — завжди гарна ідея. Знаменитість нещодавно поєднала модель Arizona з костюмом широкого крою і базовою майкою — простий спосіб додати лаконічності скромним сандалям.

Ельза Госк
Ельза Госк

Госк додала крутості простій максісукні, зримувавши її з укороченою шкіряною курткою та сандалями Birkenstock Arizona. Професійна порада: це взуття виглядає так само ефектно в поєднанні зі шкарпетками, особливо з дизайном із рюшами.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер є постійним джерелом натхнення зручного, але водночас ефектного вбрання: від її прихильності до кросівок Adidas Samba до її любові до Birkenstock Arizona. Наслідуйте її приклад і цього літа поєднуйте це взуття із легкими лляними штанами.

Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу

Гвінет Пелтроу поєднує свої Birkenstock з пряжками з лляними шортами та кардиганом тонкої в’язки в комплекті з багатошаровими прикрасами.

Джуліанна Мур
Джуліанна Мур

Позачасові предмети гардероба ніколи не підводять, як це демонструє і Джуліанна Мур. Інвестуйте в такі привабливі речі, як високоякісні білі футболки, фігурні блейзери та майстерно виготовлені джинси, щоб кожен повсякденний образ мав успіх.

Текст: Alexis Bennett

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.