До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних літніх трендів за версією знаменитостей

Незалежно від того, чи це сукня або топ без бретелів, чи сумка в стилі "тиха розкіш", знаменитості вже обрали речі, які неодмінно стануть найактуальнішими цього літа. Vogue.ua зазирнув у гардероби зіркових дівчат і зібрав 7 головних літніх трендів, які варто спробувати вже зараз.

Сукні та топи бандо

Гейлі Бібер, Лора Гаррієр та Емілі Ратаковскі
Гейлі Бібер, Лора Гаррієр та Емілі Ратаковскі

Реклама

Подобається вам це чи ні, але стиль 1990-х повертається — через топи та сукні без бретелів. Цей силует носили такі зірки, як Гейлі Бібер, Емілі Ратаковскі та Лора Гаррієр, та всі вони схилялися до чистої, мінімалістичної естетики. Ці речі виглядають напрочуд сучасними у поєднанні з гостроносими туфлями та актуальною It-сумкою.

Футболки з ностальгічними принтами

Карді Бі, Ріанна та Кім Кардашʼян
Карді Бі, Ріанна та Кім Кардашʼян

Естетика Y2K полягає в особливій шані до тих років, а сміливі графічні футболки — виріб, який набув популярності нинішнього літа. Кім Кардашʼян, Ріанна та Карді Бі нещодавно були помічені в яскравих футболках. Це легкий літній елемент: поєднуйте їх з джинсами або спідницею міді й отримаєте ефектний образ.

Сукні з капюшоном

Дженна Ортега, Вінні Гарлоу та Енн Гетевей
Дженна Ортега, Вінні Гарлоу та Енн Гетевей

Для вечірніх заходів знаменитості здебільшого обирали трендові сукні з капюшоном. Енн Гетевей, Дженна Ортега та Вінні Гарлоу носили моделі, що нагадують модний силует 1980-х, який першими прославили дизайнери Ів Сен-Лоран і Аззедін Алая, і в 2023 році вони все ще виглядають надзвичайно сексуально та сучасно.

Сукні та спідниці довжини максі

Дженніфер Лопес, Кеті Голмс і Тейлор Свіфт
Дженніфер Лопес, Кеті Голмс і Тейлор Свіфт

Можна подумати, що у спекотний літній день варто одягнути мініспідницю, але такі зірки, як Кеті Голмс, Дженніфер Лопес і Тейлор Свіфт, натомість віддають перевагу довгим моделям. Ми бачили різні підходи, як-от джинсова довга сукня-сорочка або хвиляста спідниця. Однак об’єднує їх усіх богемна естетика.

AdidasSamba

Сієнна Міллер, Джіджі Гадід і Кайя Гербер
Сієнна Міллер, Джіджі Гадід і Кайя Гербер

Кожного літа серед IT-дівчат з’являються революційні кросівки, і цього року все про Adidas Samba. Спортивні, але витончені, вони, звичайно, мають знакові три смуги збоку. Кайя Гербер, Джіджі Гадід і Сієнна Міллер знову зробили їх популярними.

Сумки без логотипів

Трейсі Елліс Росс, Дженніфер Лоуренс та Ельза Госк
Трейсі Елліс Росс, Дженніфер Лоуренс та Ельза Госк

Найгарячіші сумки літа не мають монограм чи логотипів. Такі зірки, як Трейс Елліс Росс, Дженніфер Лоуренс і Ельза Госк, обрали розкішні, але "тихі" сумки, що миттєво надають блиску будь-якому вбранню. Це чудові інвестиційні речі не тільки влітку — вони прослужать вам вічно.

Трикотаж

Лаура Гаррієр, Дуа Ліпа та Розалія
Лаура Гаррієр, Дуа Ліпа та Розалія

Для тих прохолодніших літніх днів, коли хочеться бути в затишку та виглядати стильно, згадайте образи Дуа Ліпи, Розалії та Лорі Гарві, які звернули увагу на обтислі трикотажні сукні або асиметричні моделі.

Текст: ChristianAllaire, Alexis Bennett

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.