До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Біле взуття kitten heels — улюблений вибір модниць цього літа

Взуття kitten heels було на піку своєї популярності у 1990-х роках. Цей ретросилует повернувся в моду цього літа завдяки невеликим підборам, які не досягають і 5 см, та всеохопній ностальгії, викликаній тенденціями, пов’язаними з цим десятиліттям. У 2024 році дизайнери відходять від яскравих відтінків і сміливих принтів на користь чистих моделей у кольорі, який кричить про "тиху розкіш", білому.

Реклама

Valentino
Valentino

Відомі бренди, як-от Valentino, наповнили свої колекції бездоганними туфлями та босоніжками на невисоких підборах, демонструючи, що вони адаптуються до будь-якого стилю та випадку. Kitten heels однаково добре поєднуються з повсякденними джинсами, класичними штанами та сукнею в стилі coquette.

Белла Гадід
Белла Гадід

Від Белли Гадід до Гейлі Бібер: знаменитості також завзято носять біле взуття kitten heels. Як і Селена Гомез, модниці здебільшого римують їх із речами, що відсилають до естетики бохо: довгі сукні з квітковим принтом, моделі з напівпрозорих тканин та різноманітні мереживні комплекти.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Селена Гомез
Селена Гомез

Vogue.ua зібрав 7 пар білих туфель з підборами kitten heels, які стануть окрасою вашого гардероба.

Gianvitto Rossi
Gianvitto Rossi

Miu Miu
Miu Miu

Jacquemus
Jacquemus

Manolo Blanhik
Manolo Blanhik

Prada
Prada

Coperni
Coperni

Valentino
Valentino

За матеріалами Vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.