До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 трендових сумок, які ми любимо і носитимемо у 2024 році

Хоча мода відходить від естетики тихої розкоші, але ідеї, що лежать в її основі, залишатимуться актуальними повсякчас. Доказом того є сумки, які стали найактуальнішими цього року. Без логотипів і надлишкового декору, нейтральні та функціональні — їх можна носити щодня. І хоч коштують вони чимало, кожна копійка варта цієї інвестиції.

Girl Scout від Sandy Liang

Реклама

Цей великий бант Sandy Liang можна носити будь-як: через плече, навхрест, щоб стрічка прикрашала спину, чи навіть як ліф, або навколо стегон, як розкішний червоний пояс. Виготовлена із міцного атласу, ця сумка доступна у чорному та темно-синьому кольорах.

Bou від Ganni

Сумка Bou від скандинавського лейбла Ganni, яка вже кілька місяців стабільно з'являється в інстаграмах модних інфлюенсерів, — це універсальна річ, яку ви можете носити з усім, чим забажаєте. У своєму мікро- та звичайному розмірі це ідеальна сумка для повсякдення і для вечірок.

Rev від Acne Studios

Іще одна улюблениця модних інфлюенсерів. Це чудо від Acne Studios вирізняється ноткою жіночного гранжу, що робить її цікавою та незвичайною сумкою. Особливості цього аксесуару — форма і потерта шкіра.

Jackie від Gucci

Одна з найвідоміших сумок Gucci, яку Сабато де Сарно представив у своєму знаковому Rosso — чорно-ягідного відтінку — а також у новій шкірі. Це призвело до того, що вона знову посіла перше місце в списках найбажаніших аксесуарів. З початком осені та зими бордовий колір буде актуальнішим, ніж будь-коли.

Elena від Khaite

Elena від Khaite — маленька чорна сумка, яка має сміливий та неординарний вигляд. Комбінуйте її з простою футболкою та джинсам, щоб вона була головною героїнею образу.

Margaux від The Row

Якщо ви хочете мати в колекції сумку Margaux від The Row, вам доведеться її спочатку знайти. Мері-Кейт і Ешлі Олсен переосмислили Margaux у різних розмірах і матеріалах, але, навіть попри широкий асортимент, ця сумка стабільно розпродана. Вишукана та без зайвих деталей, Margaux стала символом тихої розкоші та улюбленим аксесуаром впливових і заможних. Радимо записатись у список очікування.

XL Cabas від Phoebe Philo

Звісно, XL Cabas від Phoebe Philo коштує чимало, але в неї ви можете вмістити все своє життя. Мінімалістична, функціональна й трохи андрогінна, Cabas — чисте втілення філософії дизайну Фібі Файло. Це сумка, яку хочеться носити з собою цілий день і зберігати її роками. Ця сумка також доступна у чорному кольорі — і меншого розміру, якщо це краще відповідає вашому стилю.

Bowling Bag від Miu Miu

Ви можете носити цю сумку Miu Miu через плече або, як пропонує бренд, так, ніби ремінців немає взагалі. Цим аксесуаром Міучча Прада наче намагається довести, що це ідеальний аксесуар для неймовірно ділової, але стильної жінки, якій завжди потрібно мати під рукою купу різних речей.

Tommy від Staud

У тіктоку виник неабиякий ажіотаж навколо цієї вишитої бісером сумки від Staud, і не дивно. Tommy з'явилася в асортименті Staud ще з перших днів заснування бренду. Однак саме нині вона стала неабияк актуальною. Вона наче протиотрута на фоні надто серйозних, строгих аксесуарів, яким зараз здебільшого віддають перевагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.