Щороку ми на vogue.ua оновлюємо рецепт Апероль Шпріц — і це один з найпопулярніших матеріалів на нашому сайті. Без Апероль Шпріц сьогодні складно уявити літню вечірку десь на Середземномор'ї. Тому не можемо не поділитися новим рецептом Апероль Шпріц, який так добре освіжає в спеку. Він нагадує сорбет та піднімає настрій вже одним своїм виглядом.
Рецепт знайдено в блозі Джуліанни Макінтош (і він спрямований на авдиторію 21+). Вона починала в епоху пандемії, та її прості рецепти з орієнтацією переважно на простоту та ефектність стали вірусними. Сьогодні в її інстаграмі понад пів мільйона підписників.
Джуліанна радить використовувати в льодяній версії Апероль Шпріц заморожені шматочки апельсина. Цей коктейль готують за класичною схемою "один-два-три" (одна частина содової, дві — аперолю, три — просекко).
Інгредієнти
- 1/2 одного замороженого апельсина
- Содова: 30 мл (одна частина)
- Апероль: 60 мл (2 частини)
- Просекко: 90 мл (3 частини)
- Лід: 1 чашка
Приготування
Збити всі інгредієнти у блендері, доки лід не перетвориться на однорідну крихту.
Налити в улюблений келих.
Прикрасити шматочком апельсина.