До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Правда": Сергій Жадан та Бумбокс записали саундтрек до стрічки "Мирний-21"

"Дивна пора відчайдушно сміливих, довгі часи голосних і тихих..."

Письменник та музикант Сергій Жадан і лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк записали потужну спільну пісню"Правда". Вона стала головним саундтреком до воєнної драми "Мирний-21" Ахтема Сеітаблаєва. "Правда" звучить на титрах фільму та транслює одну з провідних ідей стрічки — сміливість бути чесним перед собою, побратимами і своєю державою.

Реклама

Текст пісні створили Сергі Жадан та Андрій Хливнюк, автор музики – композитор Усеїн Бекіров. "Це пісня про людей, на яких тримається наш драний і шкутильгаючий світ", — поділився своєю думкою Андрій Хливнюк.

Стрічка Ахтема Сеітаблаєва розповідає про події 2014 року, коли російські окупанти розпочали вторгнення на Луганщині. Тоді російські спецслужби та агенти намагалися схилити бійців луганського прикордонного загону перейти на бік ворога, але наші військові дали бій загарбникам, які переважали українців за кількістю не тільки особового складу, а й військової техніки.

У головних ролях – Макс Девізоров, Андрій Самінін, Віктор Жданов. Картина присвячена загиблому Паші Лі, який грає капітана Осіріса і для якого ця роль стала останньою – 6 березня 2022 року Паша загинув в Ірпені, куди приїхав як волонтер і допомагав місцевим з евакуацією.

Фільм вийшов в український прокат 25 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.