До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Мамо, не плач": Макс Барських випустив пронизливу пісню про війну

Сьогодні, в день річниці від початку повномасштабної війни, Макс Барських презентує пронизливий трек "Мамо, не плач", який присвячує всім матерям, що чекають додому своїх захисників та захисниць. Цей трек увійшов до своєрідного музичного щоденника Барських, що він веде від початку великого вторгнення і в якому вже шість треків.

Реклама

"Війна виходить на новий рівень, тоді як Україна вже рік живе в жорстокому протистоянні ворогові, — коментує прем’єру Барських. — Саме зараз мені вкотре хотілося б звернутися до кожного українця зі словами підтримки. Попри психологічну втому та звикання до постійних тривог і ракетних обстрілів, ми повинні зібратися з силами, тримаючи психологічну оборону з вірою в наших захисників. Дуже сподіваюся, що ця пісня допоможе слухачам у складний час і надасть сили не падати духом".

24 лютого Макс Барських стане гостем благодійного концерту на підтримку України в Польщі (Ясьонка) Stay Together, де вперше виконає "Мамо, не плач". Також у Польщі можна буде почути справжній гімн великої війни — трек "Буде весна", який Макс Барських випустив на початку березня 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.