До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найстильніших кліпів Брітні Спірс

2 грудня поп-діві нульових Брітні Спірс виповнюється 41 рік. На її рахунку більше 200 мільйонів проданих платівок, а також престижна премія "Греммі", отримана 2005 року за пісню Toxic. Вдалі хореографічні постановки, заводні хіти і розкутість Брітні принесли їй славу і зробили кумиром багатьох дівчат-підлітків по всьому світу. Сьогодні Vogue.ua згадує найкращі кліпи іменинниці, за якими можна вивчати моду 2000-х.

Брітні Спірс на MTV Video Music Awards, 2001

У своєму першому відеокліпі Baby One More Time, представленому 1999 року, співачка з'явилася в образі старшокласниці: ультракоротка міні, дві косички, гетри та сорочка, яка більше нагадувала кроп-топ. З роками образ Брітні став тільки більш сексуальним. Після спільного кліпу з Мадонною Me Against The Music, який підірвав всі музичні хіт-паради, стало зрозуміло, що на зміну школярці Брітні прийшла сексуальна і чуттєва блондинка Спірс. Цей образ так чи інакше співачка експлуатує досі. Наскільки це відповідає порядку сьогодення – вирішувати їй і її фанатам, які як і 19 років тому, щиро люблять свою Брітні.

Baby One More Time, 1998
Oops!..I Did It Again, 2000
I’m A Slave 4 U, 2001
Me Against the Music, 2003
Toxic, 2003
Piece of Me, 2007
Gimme More, 2007
Womanizer, 2008

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.