До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bang & Olufsen створили лімітовану серію своєї культової колонки на підтримку України

UNITED24, фандрейзингова платформа, що її ініціював Президент України Володимир Зеленський, і компанія ASBIS розпочали збір коштів на медичну допомогу Україні. Щоби підтримати ініціативу, люксовий бренд з Данії Bang & Olufsen створив лімітовану серію своєї культової колонки Beosound 2 – вона виготовлена в кольорах українського прапора.

Усі зібрані пожертви підуть на придбання рентгенівських апаратів C-arc. Такі апарати допомагають лікарям швидко діагностувати переломи, набагато підвищити відсоток успішних операцій і врятувати більше життів, адже осколкові поранення та множинні переломи — одні з найпоширеніших типів травм серед постраждалих в Україні. З-поміж усіх, хто зробить внесок, розіграють 10 акустичних колонок з лімітованої серії Bang & Olufsen Beosound 2.

Реклама

Підтримати Україну та взяти участь у розіграші можна на офіційному сайті UNITED24. Лотерея триватиме з 16 по 31 серпня, а переможців визначать 1 вересня. Мінімальна сума пожертви для участі в розіграші – 10 євро. Що більша сума, то більше шансів виграти. Результати благодійної лотереї опублікують на офіційному сайті платформи UNITED24.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.